Vandisel_A4 Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam. Mam pytanko czym waszym zdaniem najlepiej potarktować ,,grzybki" w klimie- oglądałem ostatnio WURTH- (55 zeta) troche tego jest również na allegro, niektóre są tańsze-ale nie chciałbym jakiegoś badziewia zastosować- i kasy w błoto wyżcić, no i żeby efekt był właściwy.
Pikuś Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Vandisel_A4, nie zawsze odgrzybinei Ci pomoze usunac zapach. Nie wiem jak to dokladnie jest w B6 ale w B5 jest taka rynienka pod skraplaczem i nawet po odgrzybieniu moze capic. :mrgreen: Ja uzywalem i jeszcze mam Wurtha, ktoryego puszka jest niby na dwa razy. Co moge powiedziec niby pomoglo. Nie wiem czy , juz podobnego tematu nie bylo. :roll:
Vandisel_A4 Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Opublikowano 29 Listopada 2006 Chyba to ten sam co oglądałem- też był na dwa razy, a z tym zapachem (capieniem) to jest tak że jest wyczówalne po załączeniu klimy, później już jest Oky -filtr przeciwpyłkowy wymieniłem (był zasyfiały jak chol...ra)-trochę pomogło, autko czyściutkie Vandisel_A4, nie zawsze odgrzybinei Ci pomoze usunac zapach. więc co byś poradził :?:
szogun0 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak chcecie zrobić dobrze to Teroson. Audi go używa i Bentley. Środek do klimy sie nazywa Terosept. 80 % środka spryskuje się bezpośrednio na parownik klimy. Inne sposoby są niestety nieskuteczne.
Rekomendowane odpowiedzi