michalb1987 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 ciekawy pomysł z ta klamka tylko teraz nasuwa się pytanie co zrobić jak padnie akumulator i nie da się otworzyć albo zamarznie centralka?
majkool Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ktoś wie jak ściągnąć oryginalną nakładkę z klamki jeszcze w drzwiach, bo za ni cholerę nie wiem jak to zrobić nie uszkadzając plastiku, sprężyn itp. Dzięki z góry za odpowiedź..
turzol Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ktoś wie jak ściągnąć oryginalną nakładkę z klamki jeszcze w drzwiach, bo za ni cholerę nie wiem jak to zrobić nie uszkadzając plastiku, sprężyn itp.Dzięki z góry za odpowiedź.. Musisz podnieść klamkę i długim płaskim śrubokrętem przesunąć zabezpieczenie w ten sposób jak na linku poniżej: Ausbau Türgriffblenden - A4-Freunde.COMmunity
majkool Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nie widzę żadnego systemu podziękować, więc robię to pisemnie "Dziękuję".
taxford Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 ciekawy pomysł z ta klamka tylko teraz nasuwa się pytanie co zrobić jak padnie akumulator i nie da się otworzyć albo zamarznie centralka? U mnie w avancie jest wkladka w klapie bagaznika takze jakas droga wejscia jest wrazie co swoja droga jest fajnie umieszczona bo nie rzuca sie w oczy
Rekomendowane odpowiedzi