Dumel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam.!! Chciałbym w moim b7 wstawić w miejsce org radia nawigacje ale nie wiem jaka będzie odpowiednia.. ;/ bardzo proszę o podpowiedzi..
Piotrek81 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja to sie za bardzo nieznam na nawigacjach,ale z tego co wiem to chyba najlepszym rozwiazaniem jest rns-e:thumbup1:
jarek_ns Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam.!!Chciałbym w moim b7 wstawić w miejsce org radia nawigacje ale nie wiem jaka będzie odpowiednia.. ;/ bardzo proszę o podpowiedzi.. A może byś kolego napisał co masz w aucie i czego oczekujesz od nowej navi. Jak ma się idealnie komponować z deską to bierz RNS-E ale ona ma swoje wady przede wszystkim stosunek cena/możliwości. Bez dodatkowych modułów rns-e nie powala. Ewentualnie jakaś stacja multimedialna i wtedy masz już większy wybór nawigacji, i innych bajerów multimedialnych, przeważnie wbudowany BT itp. Wszystko jest już omówione na forum
Rekomendowane odpowiedzi