Ciepły Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam:) Sorki ze niema prefiksu ale niestety nie znam chodzi o audi a4 b5 1.8t podczas gdy silnik jest zimnawy klepie zawor gdy sie mu depnie i rozgrzeje mocniej silnik przestaje co to moze byc?
Cristoforo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 raczej hydrauliczne popychacze ja to mam samo ale sporadycznie to typopoowy problem audi od wielu wielu lat, jak klepie na zimnym mozesz spac spokojnie ale jak daje na ciepłym szykuj sie na remoncik,jak juz podawałem ceny w aso wszystkiego co dotyczy wymiana całej hydrauliki aeb
pawelc Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 szklanki skukają............... kurcze, dwadzieścianowych szklanek, to musi być spory kosz ,,, ale z tego co wiem, to ożna sprawdzić ktora ze szklanek nie trzyma ciśnienia ...
Cristoforo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 troche jest ale jak sie okaze ze wymienisz jedna a poznie bedzie cykac tobie inna i co w tedy? jak umnie sie pogorszy na gorsze to wymieniam wszystkie i tylko na orginalne w sumie wszystkie czesci wymieniam na orginalne albo najlepsze zamienniki.wyleczyłem sie z taniego badziewia nie stac mnie na dwa razy to samo.poczytaj moje posty-tam podawałem wycene tych szklanek
Rekomendowane odpowiedzi