Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

POLSKI VAG- problem z diagnozą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko dotyczące polskiegovag'a obdII, wersja 2,5. Posiadam oryginalne oprogramowanie orazkabel 5-cio pinowy USB. Próbowałem dokonać diagnozy w AUDI A4 1.9TDI, silnik AFN. Program zainstalowany na systemie VISTA (laptop).Otóż mam kłopot, ponieważ podczas analizy program "zapętlasię", tzn. czyta bez przerwy bloki od 1 do 120 kilka i od nowa.Nie raportuje żadnych błędów. Dodam, iż zapłon oczywiściewłączony. Przy uruchomieniu diagnozy słychać kilka sygnałówakustycznych (beep), a na wyświetlaczu pojawia się czerwone kółkow nawiasie z wykrzyknikiem w środku. Chcę pozbyć się jakiegośtajemniczego błędu w postaci żółtego kółka. Proszę o pomoc,kto jest zorientowany w temacie. Z góry dziękuję.

Opublikowano

co do tego programu to nie pomogę choć mam taki sam ale jeszcze nie używałem a ten alarm to może ten

bez_tytu_u.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Proponuję ściągnąć sobie wersję 311.2 N bo jest najlepsza (w wersji angielskiej ale szybko się połapiesz o co chodzi). U mnie na wiście działa bez problemu pod warunkiem, że odpala się Vaga jako administrator i po pierwszym odpaleniu trzeba wyjąć i ponownie wepnąć wtyczkę kabla do laptopa. Podaj mi swój adres e-mail to wyślę Ci pełną wersję tego programu aby nie była demo bo wtedy nie wejdziesz we wszystkie bloki i opcje.

Opublikowano

Też mam polski vag. Czyli kabel może zostawić a zmienić program ?