rafi10612 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Możesz sobie ułatwić drutem. Zaginasz go ,wkładasz w środek. Musisz zahaczyc i ciągniesz do góry Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ostatnio rozbieralem tylna kanapę. Z tym ze mam rozkładana i tych prowadnic nie wyciagalem. Zdjalem tylko plastik Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
MariuszKoz Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Próbowałem już walczyć z haczykiem z drutu. Bez szans. Ani drgnęło. Nie potrafię tego zweryfikować, ale podobno w B7 jest trochę trudniej niż w B6. Chyba zmienili prowadnice aby coś innego.
shakal Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 Możesz sobie ułatwić drutem. Zaginasz go ,wkładasz w środek. Musisz zahaczyc i ciągniesz do góry Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ostatnio rozbieralem tylna kanapę. Z tym ze mam rozkładana i tych prowadnic nie wyciagalem. Zdjalem tylko plastik Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Kolego w pierwszym poście masz zdjecie prowadnicy z B6 i B7. Z B7 juz jest trudniej wyciągnąć prowadnice bo ma dodatkowe zabezpieczenia. Drut sie juz na nic nie zda. Wysłane z iPhone Chyba rzeczywiście muszę poczytać jak się zabrać do ściągania tapicerki z tylnej kanapy, bo inaczej nigdy nie wyciągnę tych nieszczęsnych prowadnic. Inna sprawa, to temu, kto wymyślił takie rozwiązanie to chyba trzeba Nobla...aby tylko życie utrudnić użytkownikom. No albo aby dać zarobić ASO... Dla pewności - czy na pewno ściągnę tapicerkę tylnego oparcia w takiej pozycji w której jest normalnie założona? Bo bez wcześniejszego wyciągnięcia prowadnic, ja jej nawet nie mogę ruszyć i nie mam dojścia do tylnej części. Tutaj jakiś mistrz wyciąga prowadnice https://www.youtube.com/watch?v=eubxRrmc2fw W pierwszym poście wszystko jest opisane. Oparcie wyciągasz z auta i pózniej rób tak jak w pierwszym poście to prowadnice wypchniesz od środka. Wysłane z iPhone
bubson22 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 panowie mam kompletny srodek z a6 c6 avant. ile jest cwiczen zeby wsadzic to do a4 b7 tez w avancie?
shakal Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Napisz na "B7 Crew" albo lepiej poszukaj bo było juz na forum o tym a ten temat tego nie dotyczy. Pozdrawiam Wysłane z iPhone
jacam Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 dzięki shakal. rozbiórka tylnej kanapy 20 min.
shakal Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) W dniu 13.05.2018 o 20:41, jacam napisał(a): dzięki shakal. rozbiórka tylnej kanapy 20 min. 👍 Edytowane 30 Stycznia przez shakal
r7adek Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 I mi przyjdzie walczyć z przekładką pleców,tylko do siedzeń z a5, ktore chcę włożyć do b6. I właśnie takiego tematu szukałem.
Rekomendowane odpowiedzi