Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Devil`owe wozidło [-60/-40, 17"....]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Oblukane na żywo, dobrze jest :wink: Choć i tak wydaje mi sie, że kiedyś wpadnie gwint.. :kox:

Nie będę mówił że nie bo jak kupiłem auto to miałem tylko rozrząd zrobić, a widać co wyszło :polew:

Opublikowano
Oblukane na żywo, dobrze jest :wink: Choć i tak wydaje mi sie, że kiedyś wpadnie gwint.. :kox:

Nie będę mówił że nie bo jak kupiłem auto to miałem tylko rozrząd zrobić, a widać co wyszło :polew:

:polew: jednym słowem...pierlolone forum:facepalm::polew:

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

...za rok przyjedź wpakujemy jedyne słuszne rozwiązanie...GWINT:naughty:

Opublikowano
  • Autor

łobocymy :kox:

Opublikowano

racja

Opublikowano
:grin: nie wyobrażam sobie tego abym musiał wrócić do 1BA:facepalm::polew:
Opublikowano
  • Autor

No moje leży w piwnicy na razie, ale tylko leży ;)

Opublikowano

kurcze niby przed lift...ale fajne wozidełko...na żywo lepiej wygląda niż na fotach:wink:

...no a nie mówię już o fisie:kox::grin:

Opublikowano
  • Autor

Jak to Pucek powiedział "Po to żeby mieć coś innego niż wszyscy..."

---------- Post dopisany 21-07-2013 at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2013 at 22:36 ----------

Wymieniona sprężynka klamki + listwy na oklejone. Została ta długa na desce jeszcze ale nie miałem na wymianę a jak wiadomo jest z tym w p...u roboty więc ogarnę w tygodniu:

WP_000358.jpg

Opublikowano

głupoty Piotruś piszesz...:wink: pół h i środkowa listwa wyciągnięta:decayed:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

...przyjedź ściągnięmy:naughty:

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

Damy radę, a przyjechać to bym musiał z drugim kierowcą :grin::grin: chociaż nie wiem czy bym komuś oddał prowadzić moje auto :facepalm::polew::polew:

Opublikowano

Niebieski karbon? poka lepsze foty :wink: do plecionki nie jestem przekonany ale .... widziałem też niebieskie drapane alu :whistling:

Opublikowano

Damy radę, a przyjechać to bym musiał z drugim kierowcą :grin::grin: chociaż nie wiem czy bym komuś oddał prowadzić moje auto :facepalm::polew::polew:

mogę Ci je odprowadzić :wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

To dla mnie zaszczyt iż chcesz się przewieźć moim wozidłem. Przypominam Ci jednak że to ośka bez turbo i z heblami co nie hamują.

Opublikowano

...czemu??... na niższym zawiasie?!...każdy by chciał przeciagnąć ADR-a na ślimaku na trójce:naughty:

Opublikowano

To dla mnie zaszczyt iż chcesz się przewieźć moim wozidłem. Przypominam Ci jednak że to ośka bez turbo i z heblami co nie hamują.

czyli na pewno będzie ciekawie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Oj w to nie wątpię :polew::polew:

Z racji iż od 12.08 ruszam w polskę i auto będzie potrzebne w całości testy pozostawimy na wrzesień :kox:

Opublikowano
Oj w to nie wątpię :polew::polew:

Z racji iż od 12.08 ruszam w polskę i auto będzie potrzebne w całości testy pozostawimy na wrzesień :kox:

ołkejjj...:decayed:

Opublikowano
.............

no............dobra :thumbup1::decayed::wink:

Opublikowano
  • Autor

Gdzie jest ten co powiedział że tą listwę się wyciaga w 30minut. 4 godziny rozbierania i składania samochodu :facepalm: Ale już tego jepanego zatrzasku nie zakładałem na środku nad radiem :polew::facepalm:

Opublikowano
Gdzie jest ten co powiedział że tą listwę się wyciaga w 30minut. 4 godziny rozbierania i składania samochodu :facepalm: Ale już tego jepanego zatrzasku nie zakładałem na środku nad radiem :polew::facepalm:

ja go nie podyebię..............

:wink:

ale jest z Żor :grin:...............ma białe 18" z A8 :polew::polew::polew::polew: więcej nie powiem :polew::polew::polew::polew: