Skocz do zawartości
IGNOROWANY

wkladka zamka EU vs US

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie, orginalnie w klapie EU mialem taki o to zamek sterowany elektrycznie AUDI A4 B5 LIFT SEDAN WKŁADKA ZAMKA KLAPY TYŁ (2923515455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

audi z roku 2000

kupilem klape US z roku 2000-2001 i ma ona inny rozstaw srub na wkladke a instalacja byla pneumatyczna i teraz moje pytanie brzmi czy taka oto wkladka bedzie dzialac AUDI A4 B5 ZAMEK WKLADKA KLAPY TYL SEDAN (2928304431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podpinajac tylko ten drucik ktorym steruje zamek?

Audi A4 B5 zamek klapy tył (2888800258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. znalazlem tez tak wkladke i chyba elektrycznie sterowana z tego co widze

Opublikowano

do tej klapy musisz wrzycic zamek od przedlifta, taki bedzie dobry, AUDI A4 B5 ZAMEK WKLADKA KLAPY TYL SEDAN (2928304431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., z tym ze on ma wtyczke do podlaczeni przy zamku, bo w przedliftach jest dodatkowy wlacznik w klapie ale ty pewnie go nie masz, w sumie mam taki zamek ale sluzy mi do testow takze nie zabardzo mi go sprzedac :/

---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

DSCF2962_zpsb60b9205.jpg

DSCF2963_zpsca1d6a6f.jpg

Opublikowano

spoko kupie na allegro tylko pozniej jak klape bede otwieral po wcisnieciu wkladki sie otworzy bo teraz musze z pilota otwierac i jak po otwarciu zaraz nie podniose klapy to zamyka sie odrazu