lorzak Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 witam mam problem w audi a4 b5 99r. 19.tdi na zimnym silniku gdy jest ujemna temperatura na dworze okolo -2 lub zimniej i auto stoi przykladowo całą noc, skacza obroty tak jak na filmiku + caly licznik mignie dzieje sie tak przez okolo 5-10 min puki auto sie nie zagrzeje pozniej jest normalnie az do kolejnego ranka gdy auto stoi cala noc. Na komputerze wyskakuje blad sterownika komputera co to dokladnie moze byc ??? Licznik do wymiany jak sadzicie Panowie ??? moze ktos sie spotkal z takim problemem
zi0allegro Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 poczekaj do wiosny;) chlopowi zimno jest to odpierdziela;)
Rafal_ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 ja miałem kiedyś podobnie, "pan elektryk" zdiagnozował jakąś tam usterkę w ECU, po wymianie kompa wszystko śmiga jak należy (już ze cztery lata )
lorzak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 tez tak chyba zrobie poczekam do lata az znowu wszystko bedzie smigac, zastanawialem sie czy z tą usterka moze wiazac sie cos bardziej powaznego, ale jak nie to zbedne wydawanie pieniedzy
Rekomendowane odpowiedzi