Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie spac, zwiedzac.. :kox:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kox:igrek-ka-ka gdzie jesteś? :naughty::tongue4:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2008, 00:22 _________________________________________________Dobranoc :decayed::hi:
Opublikowano

rafalekx jestem.. :kox::cool1::guma:

Wszyscy spia..? :decayed:

Opublikowano

elo :cool1:

Opublikowano

Siema :wink4: Ale mnie głowa napierd#$@ :decayed:

Opublikowano

pani gozdzikowa przypomina na bol glowy mila nocka z zona lub kochanka... ale moze byc rowniez polopiryna :naughty:

Opublikowano

rafalekx Ty zawsze tam gdzie ja :tongue4::wink4: nie tylko Ciebie glowa "napierd#$@"

Opublikowano

to ja wam dam jeszcze cos do myslenia :"

mianowicie

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6058183

tam na pulpicie sa przyciski i oprocz podgrzewanych poteli przednich i tylnych przeciwmgielnych ogrzewania tylnej szyby i el. swiatel co jeszcze jest???

Opublikowano

jakis przycisk odpowiedzialny za cos :kox: byc moze podgrzewane lusterka :mysli:

Opublikowano

jeden z tego co widze to wlaczanie jakies dodatkowej lampki bo to chyba byla wersja taxi bo w zwyklych chyba czegos takiego nie bylo :mysli:

Opublikowano

;([br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 00:22 _________________________________________________to audi produkowalo originalne przyciski do taxi?? cos mi sie wierzyc nie chce...

Opublikowano

rowniez dostrzegam ta lampke...ale to obok :mysli: nie za bardzo wyrazny obraz jest nawet podczas przyblizenia :angry:

Opublikowano

To przycisk Turbo biegu :polew: Jak naciskasz autko dostaje mega kopa :polew: może kontrola trakcji? :kox:

Opublikowano

moze wlacznik/wylacznik swiatla w tylknej czesci?? moze kontrola albo asr srs albo inne zabezpieczenia... nitro :evil:

Opublikowano

a w afn bylo asr? :naughty:

Opublikowano

oj wydaje mi sie ze chyba to ten wlacznik :kox: dobra pany ja ide lulu bo rano do pracy :kwasny: milego gawedzenia :notworthy:

Opublikowano

pomyslec ze cos takiego moglo byc :mysli: tylna rolete posiadam :naughty: ale wlacznik mam manualny :wallbash:

Opublikowano

i jeszcze jeden zostaje chyba ze tam jest jeden pusty :gwizdanie: jak sie autko podoba?[br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 00:35 _________________________________________________a gdy sa podgrzewane lusterka w audi to jest automatyczne czy tez jest wlacznik?? jeszcze nigdy nie widzial;em... ostatnio spotkalem sie tylko gdzie lusterka byly elektrycznie skladane :cool1:

Opublikowano

ostatnio spotkalem sie tylko gdzie lusterka byly elektrycznie skladane :cool1:

Ja mam elektrycznie składane :kox: ale podgrzewanych nie mam :decayed: Panowie chyba idę spać łeb mi pęka ;([br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 00:41 _________________________________________________dobrej nocki życzę :good: dobranoc :hi: