DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Jestem, qrde, czilałt dzioucha, Nie zbraknie dj'a matołka
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Świeżak to co się tu dzieje, do historii może przejdzie. Każdy trochę się pośmieje, chętnie zerknie, chętnie wejdzie. Zatem olej system cały, i do łóżka nie spiesz jeszcze otworz zatem szerzej gały, od rymów DJ'a przejdą Ci dreszcze
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Żegnamy świeżaka już, Kolorowych życząc snów. wyśnij, oczka zmróż I posłuchaj Ty mych słów: Dobrej nocy;) [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 01:21_________________________________________________a tak całkiem BTW, Nie tylko Ty rano wstajesz tu! Że nie wyśpisz się, to trudno, Chyba, ze w Twym łóżku nie jest nudno
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Świeży jednak poszedł spać, bo ma komu buzi dać. Ja że sama jestem w łóżku, to się spieszę pomalutku.
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Po malutku też się zbieram, Od trzech godzin cały czas Lecz jak tu zrobić just swich down? Nie chcę dziś opuszczać Was... ;(
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Mnie też chyba ciężko będzie, tak się miło tu gaworzy. Jednak pora już późnawa, coraz ciężej mi się tworzy.
kiciafirerek Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja tez sam w lozku dziewcze mnie opuscilo po 6sciu latach zycia w zgodzie zostawilo mnie w zalobie
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opowiadaj nam, kolego, Cóż Ci się stało złego? Wyżal się, dzieuszce biada Czeka na Ciebie nasza dobra rada
kiciafirerek Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 dziewcze mile 6 lat było ale chyba sie zuzylo poszlo sobie w sina dal niby zemnie zimny dran
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Kiciu bo te baby takie są, dajesz wiele, więcej chcą! Nie martw się, uśmiechnij z nami Teraz my Twoimi dziewczynami
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Sto dwadzieścia kilometrów dzieli Kłobuck od Ksawerowa Niech się cieplej zrobi tylko, Wódka zimna jest gotowa;D Pozabieram kilka osób, wysadzę na Jasnej Górze, Niech się modlą tam w trójnasób O nasze wytrwanie w gaworze
kiciafirerek Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 razniej mi tu z wami z wami dziewczynami choc nie wszystkie wolne sa pocieszaja mnie co bądz jednak chyba klade sie lozko najlepiej pocieszy mnie troszke puste smutne jakies nieruchawe takie nijakie.... bzzzzzzzzyyyyyyyyyyyy
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Podejrzewam, znając życie, że na jasnym świętym szczycie, wśród kapłanów i opatów, paulinów, braci bratów, może wino się lać nawet, podczas gdy my - tylko kawę.
swiezak84 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ciekawosc mnie pokonala i zajrzec mi tu kazala ale spadam w koncu spac zegnam nasza fajna brac
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Co do kici - wstrzymam zdanie, Gdyż za wcześnie na opiniowanie Nie zgłębiając więc tematu Co mam Ja Ci radzić tu? Jeśli masz czym, przepij z nami, czterech kółek maniakami... Pij na swoje wszystkie smutki, strzel se dawkę mocnej odtrutki Sprawiedliwie mówiąc to, Nie tylko dziewczyny takie są... Tempus omnia vulnare sanat Nie martw się już, nie martw brat
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 DJ czy Ty widzisz miły? Zegary 1.50 wybiły. Ja naprawdę idę w kimę, przespać chciałabym tę zimę. Ciągle zimno, krótkie dnie, a mnie tak na spoty rwie!
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Tak wyprzedzasz tu me myśli, Może wiesz, co mi się przyśni? Ja sam nie wiem, lecz nie dowiem, Gdy dobranoc tu nie powiem Wniosek prosty- trzeba spać, I kołderce ciepło dać. Jutro znów przykozaczymy, Ykk'a w zazdrość wprowadzimy;D Niech se wpieprza ciupa-ciupsy, W mózgu spalą mu synapsy I już nie napisze Ykk'u, Postów w naszym forumiku A tym czasem, na nas pora, Jutro będzie ciężka zmora... Gdy zadzwoni budzik mój, Krzyknę nań "!@#$%^&*()" (dopisz, co się rymuje;D) Dobranoc [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 01:56_________________________________________________Czekam na rym pożegnalny, Nie przepuszczę Ci ja tego Jak nie sklecisz wersów ładnych, Może stać Ci się coś złego Rymuj, rymuj, bom zmęczony, Drugą budzik już wybija, Ja jemu sprzeniewierzony, Łyk herbaty ostatni wypijam. Czekam na ostatni post, Gaszę sprzęt, odpinam host
Gość osetti Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Od tych jakże mądrych treści, mój komputer się zawiesił. Jakby tego było mało, to dwa razy tak się stało Mniemam, że dać chce sygnała, bym mu już odpocząć dała. Zatem życząc wszystkim tego, by nie śniło się nic złego, i całując Bartka czule, wrzucam nocną już koszulę. To dla Ciebie DJ rymy, jutro dalej kozaczymy. Jeszcze bym se popisała, ale jest obawa mała, że mnie słowem ktoś "ulula": sp***rzaj Osa już do ula branoc
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 hehee Branoc :>[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 02:13_________________________________________________Znowu dane mi jest zacząć, Nocnej jazdy nową stronę Będziem dzisiaj znów kozaczyć, Swą poetycką pokazywać odsłonę. Czekam teraz na rymiarzy, Bo ja też odpocząć chcę, Zobaczymy, co się zdarzy - Ja już namęczyłem się
swiezak84 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ja dzis wiele nie na tworze bo wymarzlem dzis na dworze tak wiec DJ musisz Ty znowu składać tutaj rym
Rekomendowane odpowiedzi