Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sprzet AGD do zabudowy opinie, spostrzeżenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w trakcie zakupu AGD kompletnego tj. lodówka, piekarnik, zmywarka, płyta indukcyjna, okap wyspowy. Mam na uwadze firmy TEKA i Bosch, co o nich sadzicie? Może macie coś innego wartego polecenia? w miarę możliwości podajcie markę, model i jak długo używacie.

Opublikowano

mam płytę TEKA jestem zadowolony modelu nie podam ale nie jest w kształcie kwadratu tylko prostokątna, lodówka LG, piekarnik Amica generalnie wszystko z innej parafii, korzystam już 3 sezon i wszystko ok, nie wiem co Ci jeszcze napisać pytaj :decayed:

Opublikowano

Ja tylko dodam, ze jesli uznajesz Boscha, to takze Siemensa. bo jedno i to samo, wychodzi z jednej fabryki.

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

U mnie jest w zasadzie sam Bosch- to samo co Siemens, czasem Bosch jest tańszy, czasem Siemens ;) Tylko mikrofalówka Beko (taka pasowała i okap nie wiem jaki ;) ). Mama bardzo zadowolona, cichutko i ekonomicznie ;) . Nie bój się zamawiać przez internet. My wszystko zamówiliśmy przez internet z Agito.pl - tutaj jest mega wybór, sprawdzony sklep i wysyłki w przyzwoitej cenie. Ogólnie jest to bardzo duża oszczędność pieniędzy a dostajesz to samo co w sklepie i kurier też Ci pod drzwi podrzuci.

TU masz rozpiskę z Agito co ile kosztowało i co mamy u nas:

Przesyłka kurierska 259,00 1 210,57 48,43 259,00

Bosch HBN 239E1 L (opis) 999,00 1 812,20 186,80 999,00

Bosch POP 616B10 E (opis) 668,00 1 543,09 124,91 668,00

Bosch SPV 43M10 EU (opis) 1259,00 1 1023,58 235,42 1259,00

Akpo WK-4 Nero 60 Inox (opis) 335,00 1 272,36 62,64 335,00

Beko MWB 2310 EX (opis) 609,00 1 495,12 113,88 609,00

Bosch KGV 36 VL 30 E (opis) 1575,00 1 1280,49 294,51 1575,00

Specjalna ochrona reklamacyjna 15,00 1 12,20 2,80 15,00

Razem: 5719,00

Opublikowano

Dodatkowo ogarnij sklep oleole.pl :) to nic innego jak euro rtv agd tylko taniej, wlasciciel ten sam.

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kupuj internetowo, chociaż ostatnimi czasy sklepy typu Media/Saturn zeszły z cenami w dół a można dokupić dłuższe gwarancje, montaż itp.

Jak np. znalazłem sklep internetowy kilka kilometrów ode mnie. Zamówili mi konkretne modele Siemensa spoza normalnej oferty i swoim transportem przywieźli i wnieśli do domu z jeszcze lepszą ceną przy zakupie "hurtowym".

Poza tym zastanów się, czy np. lodówka koniecznie musi być zabudowana - wolnostojąca jest pojemniejsza (miejsca nigdy za wiele) i tańsza.

Opublikowano
Kupuj internetowo, chociaż ostatnimi czasy sklepy typu Media/Saturn zeszły z cenami w dół

dokładnie ja na TV zaoszczędziłem około 1k kupiłem przez internet odbiór w Mix Electronix (a na miejscu ten sam TV 600zł droższy) nie mówiąc o MM czy Saturn gdzie cena" w promocji" :grin: była o tysiaka wyższa...no chyba, że masz dużo kasy i Cię to wali :decayed:

Opublikowano

mam płytę gazową z bosch - cena sklepowa 1300 dałem 350 ;) Użytkuje od sierpnia i wszystko super poza tym że na czarnym szkle cały syf bardzo widać.

Co do piekarnika to mam amice (model mogę podać wieczorem) Koszt to 950zł z prowadnicą. Wprawdzie ja średnio 2 razy w tygodniu go odpalam ale na razie spoko. Moja mama ma identyczny i piecze co 2-3 dni w nim chleb. Od października śmiga aż miło (odpukać)

Opublikowano

Zdecydowanie kupuj Boscha / Siemensa (to samo - różni się tylko z nazwy i odrobinę linią stylistyczną). Jeśli bierzesz sprzęt ze sklepu (nie internetowo) i masz możliwość namacalnie go oglądnąć to bierz sprzęty produkowane w PL a nie China.. :)

Osobiście użytkuje zmywarkę Boscha i lodówkę no frost Siemensa (wolnostojące). Jeśli miałbym wybierać ponownie - ponowiłbym zakup.

Opublikowano

W domu użytkujemy AEG i Elektroluxa .Przy zakupie kieruj się hałasem jaki wywołują urządzenia w szczególności pralka i zmywarka. Mało osób o tym myśli przy zakupie a zapewniam cię ,że warto. Zasada jest prosta ciche nie jest tanie, ale ciche jest dobre.:thumbup1:Kieruj się też zużyciem energii i w przypadku pralki 3 X AAA ,tzn.skuteczność prania ,prędkość wirowania ,zużycie wody i energii.:kawa: w ciszy i spokoju:naughty:

Opublikowano

Hehe te normy są różne u różnych producentów i to co może być u jednego A+ u drugiego będzie A. Nie ma standurów i trzeba dokładnie parametry porównać

Opublikowano

Zgadza się normy " A" czy tam "A+"itd.weryfikują cyferki określone jednostkami KWh ,Db itd. Kupujmy świadomie będziemy zadowoleni:banan:

Opublikowano

przerabiałem ten temat pół roku temu i wszystko zależy do funduszy jakie możesz przekazać na AGD

jeśli masz sporo to miele lub de dietrich

ja osobiście szukałem po parametrach

okap o dużej mocy

lodówka do zabudowy klasa A++ z no frost

zmywarka XL i klasa min. A++

płyta indukcja o szer. min 80 cm

spędziłem sporo godzin na wybraniu modeli i poszukiwaniach najtąńszego sklepu, czasami warto kupić wszystko w jednym miejscu

ale lepiej porównać kilka sklepów i ostro negocjować cene

Opublikowano

Ja mam wszystko Bosch/Siemens i polecam. Od 5 lat zero problemów. A zmywarkę jak kupujesz to szukaj 60 cm, 45 będzie za mała. Patrz na klasy energetyczne. Teraz dobra zwywarka bierze 8-10 litrów na mycie.

Opublikowano
Ja mam wszystko Bosch/Siemens i polecam. Od 5 lat zero problemów. A zmywarkę jak kupujesz to szukaj 60 cm, 45 będzie za mała. Patrz na klasy energetyczne. Teraz dobra zwywarka bierze 8-10 litrów na mycie.

jeśli chodzi o zmywarke to zwróć uwaga na kosze w środku, miałem Boscha w zeszłym roku zmieniłem na AEG ( model produkowany w Niemcowni)

to w starym Boschu kosze na naczynia lepiej były przemyślane, łatwiej było napełnić zmywarke burdnymi naczyniami

Opublikowano

Potwierdzam praktyczność koszów w zmywarkach Bosch. Miałem do czynienia z kilkoma innymi firmami i Bosch wypadał zawsze lepiej w tej kwestii. Lodówka Bosch/Siemens będzie głośna. Mam od 2 lat i wszyscy znajomi co mają takie narzekają na "pojękiwania" tych lodówek. :)

Opublikowano
Lodówka Bosch/Siemens będzie głośna. Mam od 2 lat i wszyscy znajomi co mają takie narzekają na "pojękiwania" tych lodówek. :)

Moj Samsung tez jest glosny, szczegolnie w nocy draznia jego odglosy.

Opublikowano

od 1,5 roku mam liebherra z no frost i jestem zadowolony

cichy i szybko mrozi lód do drinków

jedynie czasami piszczy

a i jeszcze jeden minus to wew. jak w polarze

zwykła żarówka i brak półki pod wino

Opublikowano
od 1,5 roku mam liebherra z no frost i jestem zadowolony

cichy i szybko mrozi lód do drinków

jedynie czasami piszczy

a i jeszcze jeden minus to wew. jak w polarze

zwykła żarówka i brak półki pod wino

A cena z kosmosu :P

Opublikowano

Ją kompletowałem cały sprzęt do kuchni i wybór padł na Boscha. Na chwilę obecną jestem zadowolony a nie kupowałem najwyższych modeli. Moja lodówka też wydaje jęki jak z walking dead :-)

sony xperia s