Kuba94 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam. Mam mały problem, u siebie w B5 sedanie musze wymienić drzwi przednie i tylne prawe. Szukam na allegro po kodzie lakieru. Dokładnie jest to LY9G - casablanca white. Znalazłem na allegro komplet ale od kombi. Przednie powinny pasować ale co z tylnymi ? Są takie same czy kombi od sedana sie różni ? Proszę o szybką pomoc. Pozdro
blejk83 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zdaje sie ze poszycie jest takie samo, inne sa tylko ramki szyb
Kuba94 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 To nie za dobrze... Chodzi mi o blache z zewnątrz , środek nie jest ważny bo mogę przełożyć od siebie.
blejk83 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 No wiec tak jak pisze poszycie(blacha)jest taka sama inna jest tylko ramka szyby,która mozesz przelozyc od siebie jesli masz nie uszkodzona
Kuba94 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wszystko mam sprawne , oprócz zamka tylnych drzwi no i ostatnio pękła linka od otwierania drzwi od środka. Zależy mi na samej blaszce z zewnątrz bo moje są juz troche "przemęczone". Ok dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi