marokruk Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam, chciałbym przedstawić mój nowy nabytek. Wcześniej jeździłem B4 2.0 benzyna później A6 C4 2.5TDI Quattro i nastał czas na coś nowszego ale również w quattro Audi A4 B6 1.9TDI AVF Quattro Avant S-line rok: 2003 przebieg: ok 220tys kolor: ciemny zielony - fotele kubełki, skóra z alcantara - klimatyzacja dwustrefowa - pełny FIS - tempomat - radio Symphony II - 4 elektryczne szyby - kilka poduszek powietrznych (jeszcze nie liczyłem ale chyba 6) - kierownica skórzana 3 ramienna - roleta bagażnika - podgrzewane elektryczne lusterka - zderzak przedni i tylni S-line - pakiet chrom - listwy dekoracyjne szczotkowane aluminium - na lato oryginalne felgi audi 17" 225/45 - inne Na początek standardowe wymiany: - Olej Liqui Moly - Filtr oleju, paliwa, powietrza - termostat ponieważ grzał się tylko do 70 stopni - pozostała jeszcze wymiana rozrządu Kiedy uporam się z wszystkimi mechanicznymi sprawami do zrobienia to mam w planach: - dolne listwy drzwi s4 - RNS-E - kamera cofania - pełny pakiet oświetlenia - kolorowy licznik - Hidy - światła dzienne - przyciemnić szyby <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
MARCIN607 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Fajne o widac ze nie zmeczone auto plus quattro Bravo zakupu 0
majkel20 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Graty quattro Na tych zdjęciach nie widać że to zielony. Dodaj jeszcze listwy na drzwi S-line i lotkę tylną i zewn. pakiet już jest
marokruk Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zdjęcia nie oddają rzeczywistego koloru ponieważ mój aparat ostatnio ma jakieś fochy i robi wszystko jakby bardziej w odcieniach szarych. Jest on zielony ciemny. Jeszcze takie techniczne pytanie mam.. jak dodać zdjęcie żeby po kliknięciu w link pokazało się w dużym formacie a nie w małym?
jozek726 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 jest quattro, dokładki przód i tył s-line jeszcze listwy boczne i będzie malina bardzo przyjemne autko plany bardzo fajne, aczkolwiek skreślił bym te światła do jazdy dziennej chyba że mowa o DRL a nie o jakiś dokładanych
pajda Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 ŁADNE ! powodzenia w modach a jest co jeszcze robić
marokruk Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Ponieważ moja plecionka była już wyeksploatowana postanowiłem ją wymienić i przy okazji pozbyć się katalizatora. Został wsadzony taki zamiennik: I za niedługo wymiana sprężyn 1BA na 1BE
TomekTdi Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Jaki koszt tego zamiennika plecionki ?
marokruk Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 Jaki koszt tego zamiennika plecionki ? 230zl na allegro z przesyłką Katalizator zamiennik AUDI A4/19TDI 100/130HP 200I (2971552442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi