kicker Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zadzwoń do warsztatu / sklepu i zapytaj
whitewidow Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja mialem niesprawny napinacz hydrauliczny i nie wydawal on dzwiekow (oczywiscie byl do wymiany), okazalo sie ze sprezarka od klimatyzacji. Zerknij tam. Chodz nie bylo tak metalicznego dzwieku. bardziej wycie, tarcie.
Binek45 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Z tego co wiem to napinacz łańcuszka klekocze jak diesel. Ten dźwięk jest ewidentnie tarciem jakiegoś kółka na pasku. Ja bym sprawdził napinacz paska klinowego, ewentualnie ten kompresor klimy.
grzesu3 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dziś kuwa jak wziąłem kawał węża i przykładałem do pracujących rolek, pasków to nic nie wyło jutro spróbuję. ---------- Post dopisany 28-01-2013 at 08:38 ---------- Poprzedni post napisany 26-01-2013 at 16:55 ---------- witam podpiąłem się dziś vagiem. sprawdzając zakładkę klimatyzację wywalił mi błąd 16724 Czujnik położenia wałka rozrządu - obwód nie autoryzowane może to przyczyna ?
Rekomendowane odpowiedzi