ciasnyWiesiek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam Czy w 2.0 tdi zaślepienie egra nie powoduje zadnych problemow, jelsi nie to podobnie jak w b6 sie go zaslepia?? mam problem z nim i nie wiem co robic.
przemek4net Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 "czy prawa noge normalnie sie ucina i nie ma z tym problemow? mam z nia problem i nie wiem co z tym zrobic" .... moze da sie "naprawic"?
dieselmaniac Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 z tego co wiem to nie jest ten sam zabieg jak w B6, trzeba trochę w kompie do tego jeszcze pokopać także niech się wypowiedzą ludzie co już to robili..
ciasnyWiesiek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 w b7 usuwa sie progamowo ale w b8 chce sie dowiedziec moze ktos juz to robil a co do Przemka to zawsze na jednej mozna chodzic :-P prawdopodobnie do wymiany bedzie i chce sie rozeznac w temacie bo koszta niemale za nowy egr-ek :-(
przemek4net Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 uzywane egry do 2,0tdi cr to koszt 200-400 pln na aledrogo... tyle ze moze to nie problem elementu wykonawczego ale sterowania nim? (nawet nie wiem jak on jest sterowany ale jak podcisnieniem jak w starych tdi to moze problem obija sie o elektrozaworek egru albo jakis wezyk) Pozdrawiam, Przemek P.S. W "Chlopach" o ile pamietam byla taka scena ze jeden chlop uskarzal sie na bolaca noge i sam ja sobie siekiera ucial ale chyba od tego umarl a nie wyzdrowial
SowaBezOka Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 W "Chlopach" o ile pamietam byla taka scena ze jeden chlop uskarzal sie na bolaca noge i sam ja sobie siekiera ucial ale chyba od tego umarl a nie wyzdrowial ot anegdota
Rekomendowane odpowiedzi