sHmGie Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam a4 krajowa, bezwypadkowa w jednych rękach od nowości, rok 12/05, modelowo 06, pierwsza rej 04/06 przebieg 101tys Wyposażenie co było: -immobilizer -silnik 16 zaworowy -ori alu felgi 16" 205/55 -standardowy wydech;OPO -pakiet chrom;3S1 -dodatki aluminiowe -6-cio biegowy manual -gałka zmiany biegów skórzana -trójramienna kierownica skórzana,pikowana;1XW -otwieranie,domykanie szybek z pilota -klimatronic dwustrefowy -komputer -kolorowy fis -system nie zapiętych pasów przód -podłokietnik przód podświetlany;6E3 -podłokietmik tył -nagłośnienie Audi Concert -abs; -esp; -spryskiwacze reflektorów;podgrzewane;8X1 -ori bixy+samopoziomowanie -drl E0A = Akcja specjalna-brak 7A0 = Bez odtwarzacza cd/instalacji do odtwarzacza płyt cd 4EU = Quarter vent in passenger compartment front right 6XD = Lusterko wewnetrzne, przyciemniane automatycznie, 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 5RU = Lusterko wsteczne zew.z wiekszym.zwierc.(konvex) 1KD = Hamulce tarczowe tył J1D = Akumulator 380 a (72 ah) 1LB = Faustsattelbremse przod 1BA = Pakiet zawiesz. komfortowe 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) 5TE = Aluminiowe wkładki ozdobne 7X0 = Bez ultradŹwiękowej sygn.przy parkowaniu 4R4 = Elektryczne podnoŚniki szyb F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrung 8GU = Alternator 0G1 = Przedłużenie okresu przeglĄdu 0YH = Klasy ciezaru-os tylna >> zakres ciezaru: 1ba:496--519 1br:496--519 1be:520--544 0JJ = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1ba:1436-1495; 1bj:1436-1495 3NZ = Oparcie tylne dzielone 8ED = Reflektor ........ halog. z ....... gazowa ruch prawostr. U1A = Obudowa wskaŹników -zegara i prędkoŚciomierza X4J = National sales program poland 1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown. 2PV = Kierownica skórz. do poduszki bezp. 8Q3 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 9Q4 = WyŚwietlacz wielof. z wyŚwietl. przeglĄdów 8Z5 = Chlodnica wody D3X = Silnik 4-cylindrowy wysokoprężny turbo 2,0/103kw tdi pd 16v 7Q0 = Bez systemu nawigacyjnego C7A = Obręcz koła ze stopów lekkich 7j x 16 7K0 = Bez układu kontroli ciŚnienia w oponach 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy 2K1 = Zderzak wzmocniony 3L3 = Siedzenia normalne przod 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznej 4K4 = Centralny zamek ze zdalnym sterowaniem radiowym, sterowaniem wewnętrznym i oddzielnym sterowaniem zamka pokrywy bagażnika. 5D1 = Carrier frequency 433.92 to 434.42 mhz 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego 0GG = Instalacja oczyszczania gazow spal. eu4 Q1A = Siedzenia normalne 4GF = Szkło atermiczne (zielone) 8EC = Obrotomierz kmh 0JC = Klasa masy pojazdu os przednia Zmiany: - poleciał ori komplet chlapaczy - poleciały oznaczenia na tylnej klapie - oświetlenie tab. numerów led - wewnętrzne oświetlenie led - drl led - BBS skręcane 17" 235/45 lato - dystanse 20mm - program dynosoft - eibach pro kit Plany: -nie wiem. Kilka zdjęć: Dla zainteresowanych wrzucam wykres z hamowni: drl wieczorem: na 17" + świeżutkie dystanse 20mm
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Fajny sedanik. Obniżenie jakieś planujesz? Co to za DRLe? Te za 219 z alledrogo... Co do ściemy szybek to dobrze, że zrobisz wszystkie.
sHmGie Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dzięki, na razie nie planuje gleby ale tez o tym myślałem;], nie pamiętam nazwy żarówek, ale dostałem w sklepie normalnie:) jeśli chodzi o szybki to myślę ze komplet albo nie ruszać wcale:) poz.
deex Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Fajne wozo tez jestem ciekawy co to za drl siedzi ... wykres ładny , pewnie miło sie wyprzedza szerokosci na drodze
sHmGie Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 thx, co do wyprzedzania to nie ma tragedii;), ale wiesz "ile by nie było to i tak jest za mało" =] ---------- Post dopisany at 17:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- nowy nabytek: w przyszłym tygodniu postaram sie wrzucić to na auto i fotki jak siadła. Poz
zawi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Pierwsza zecz jaka bym polecl to wymiana tylnego stabilizatora na ten od rs4:wink:A tak ogulnie to prawie taka jak moja:thumbup1:Zycze bezawaryjnosci
sHmGie Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2013 ;] Pierwsza zecz jaka bym polecl to wymiana tylnego stabilizatora na ten od rs4:wink:A tak ogulnie to prawie taka jak moja:thumbup1:Zycze bezawaryjnosci ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ---------- Eibach pro kit Fajna:) co to za fedry? ---------- Post dopisany at 17:09 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ---------- pomyślimy nad tym ;] Ramki klubowe by się przydały ---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- stare zmienily miejsce i mam prośbe zeby ktos rozszyforwał oznaczenia na tych sprężynach ---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- tak było: tak jest: najlepsze jest to ze nie stracila nic na komforcie. Poz.
afroo. Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Po 1 bardzo ładnie Ci to siadło, miałeś jakieś kłopoty ze śrubami z przodu czy poszło gładko? Tu masz klasy wagowe sprężyn http://www.a4-klub.pl/archiwum/rozne/SiA.pdf Po 2 skoro masz już Eibach -30mm to dobrze radzą, pakuj stabilizator z RSa na tył a nie będziesz Pan żałował. Po 3 ramki klubowe już dawno powinny leżeć Piękny kolor, w końcu mam ten sam:decayed: Zadowolony ze współpracy z Aligatorem?
sHmGie Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Po 1 bardzo ładnie Ci to siadło, miałeś jakieś kłopoty ze śrubami z przodu czy poszło gładko? Tu masz klasy wagowe sprężyn http://www.a4-klub.pl/archiwum/rozne/SiA.pdfPo 2 skoro masz już Eibach -30mm to dobrze radzą, pakuj stabilizator z RSa na tył a nie będziesz Pan żałował. Po 3 ramki klubowe już dawno powinny leżeć Piękny kolor, w końcu mam ten sam:decayed: Zadowolony ze współpracy z Aligatorem? Thx, mechanik mówił że wszystko spoko gdyby nie "słynna śruba audi" Będzie się lepiej trzymać z tym stabilizatorem? Ramki zamówie wkrótce;] Bardzo jestem zadowolony, auto idzie bardzo równo na każdym biegu:) Poz
KrzysiekSPI Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ladna:) dobra baza do modow;) troche gangsterki by sie przydalo i powagi jej
Rekomendowane odpowiedzi