gelo_leczna Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 to pogadaj z właścicielami silników 2.0 TDI, zobaczymy czy podzielają Twoje zdanie Eee rodzynki wypraszam sobie. Mam 2.o TDI BRF . Wszystko gra w jak najlepszym porządeczku. -18 pali od dotknięcia , nie pije oleju. Dla mnie bomba. A wy sobie jeździjcie 1.9 :banan:
Buszek Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 PAnowie podstawa tego artykulu to to ze badania pochodza z rynku brytyjskiego:decayed: pomieszkajcie tu chwile i zobaczycie dlaczego silniki audi itp sa do kitu... nic dziwnego jak nie raz widzi sie dojezdzajacego brytola na miejsce parkingowe i gaszacego silnik jeszcze w jezdzie... Oni nie potrafia tu jezdzic, polowa nawet nie wie ze turbine trzeba chlodzic a pozniej problemy. :facepalm: Oczywiscie sa i wyjatki, ale jak tu prawo jazdy masz za maslo, nie wiedza do czego sluza pasy na rondach to czego od nich wymagac.
Kazik123 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 mój ojciec zdał prawko za czapke sliwek miałem okazje poznać gościa u którego zdawał egzamin i to potwierdził
Rekomendowane odpowiedzi