sikszak Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 mam zniszczoną podsufitkę. Chcę kupić nową, po czym poznac jaki mam kolor podsufitki? na allegro znalazłem kilka które mnie interesuję . Tylko mam pytanie czy był tylko jeden rodzaj podsufitek szarych w b6? czy były różne odcienie (oczywiście nie chodzi mi o czarną czy beżową) tylko czy były rodzaje szarych. Czy jak wezmę jakąkolwiek z b6 szarą to będzie miała ten sam odcień? prosze o odpowiedź
michalrsr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 mam zniszczoną podsufitkę. Chcę kupić nową, po czym poznac jaki mam kolor podsufitki? na allegro znalazłem kilka które mnie interesuję . Tylko mam pytanie czy był tylko jeden rodzaj podsufitek szarych w b6? czy były różne odcienie (oczywiście nie chodzi mi o czarną czy beżową) tylko czy były rodzaje szarych. Czy jak wezmę jakąkolwiek z b6 szarą to będzie miała ten sam odcień?prosze o odpowiedź Szare były takie same w b7 mogł być inny odcień ale nie mam pewnosci. A tak wogole dobrze się składa bo ja kupiłem do siebie jasną (bananową) i mam na zbyciu szarą chcesz się jakoś dogadać ?? Dodam że jest w stanie idealnym, dołożę do niej rączki i co tam jeszcze bedziesz chciał
sikszak Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 własnie chcę mieć pewność że szare podsufitki w b6 wszystkie były w tym samym odcieniu, bo nie chcę kupić i okaże się że jest jaśniejsza lub ciemniejsza wiem że w b7 sa jaśniejsze ale w b6 nie mam pewności
Rekomendowane odpowiedzi