louolo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam juz raz pisałem o zmoanie oryginalnego radia na inne i jakos zaden nie mogł mi na ten temat odpowiedzieć więc pisze ze wymian jesli ktos chce lepsze radio niz oryginał niema problemu ze zmianą ja właśnie pare dni temu zmieniłem na Blaupunkta Queens Mp 56 efekt 100% zadowolenia oczywiście przy nagłośnieniu audi Bose tylko trzeba specjalny kabelek kupić dodatkowo tzw. interfejs zeby radio mogło współpracować ze wzmacniaczem i subwooferem.podświetlanie klawiszy kolor czerwony i zmiana kolorów świecenia wyświetlacza na jaki sie chce równiez czerwony,więc ogolnie polecam zmiane na coś lepszego niż zwykły kaseciak.
YATES Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 A tylne głośniki Ci grają ? Gdzie kupiłeś ten interfejs i w jakiej cenie ?? Chciałbym zakupi Pionerka 5900 z funkcją multicolor ale boję się ,że będą kłopoty z założeniem i prawidłowym działaniem. Kasetowy Chorus z popsutą regulacją głośności już mnie doprowadza do szału. I jeszcze pytanie - czy można kupic gdzieś nowego Concerta CD z okrągłymi rogami do A4 przed 2001 rokiem czy na rynku są tylko używki ???
louolo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 witam jak kuopiłem blaupunkta tylko z tego względu ze ma wbudowane w sobie kostki iso i zeby mogły sie wszystkie kable pomieścic za radiem a interfejs kupiłem w sklepie z radiami oczywiście sklep specjalistyczny koszt 59 zł wszystko gra tylne w drzwiach i subwoofer tylko nie wyświetla sie na komputerze tak jak w przypadku oryginalnego radia i oczywiscie jeszcze dziury zostaja trzeba zaslepki dokupić jak kupie to wtedy dam linka jakie pasuja
YATES Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 A możesz dokładnie napisać co to za interfejs,jaki dokładnie model żebym wrazie czego znalazł takie coś na allegro lub w jakimś sklepie ??? Jak podłączyłeś ten interfejs to wszystkie kostki z nieoryginalnego radia pasują do kostek z Audi czy jeszcze trzeba coś przerabiać ???
louolo Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 ja ten interfejs kuopiłem na giełdzie w sklepie z radiami ale to jest kabel z ostkami jak znajde to ci puszcze linkazreszta ten gosc sprzedaje na allegro radia jak bys se przedzwonił to by ci moze wysłal.
YATES Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ale daj jakiś namiar na niego np. link z allegro.
louolo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 http://www.allegro.pl/item381153271_pioneer_deh_p5900mp_gwarancja_pl_fvat_slask.html mozesz sie popytac o wszystko on ci doradzi co i jak[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2008, 15:53 _________________________________________________a jak masz zamiar kupić dopiero radio to kup sobie blaupunkta a napewno ci bedzie działał oryginalne radia to tez blaupunkty i maja wbudowane kostki iso a inne maja isi dopiero na kablu.bedziesz musiał wszystkie kostki uciskac w miejscu radia a tam jest mało miejsca
YATES Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 A ten Blaupunkt Queens Mp 56 ma funkcję multicolor ??? [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2008, 16:29 _________________________________________________Znalazłem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=381216889&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E Jest funkcja multicolor i nawet kolorystycznie bardziej pasuje do A4 od Pionera 5900 gdyż jest czarny.
louolo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 blaupunkt ma klawisze podswietlane na czerwono i mozna wybierać kolor wyswietlacza jest tez multi kolor pasuje jak bys chciał kupowac to polecam tego goscia a masz w swoim samochodzie nagłosnie bose czy nie [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2008, 17:47 _________________________________________________http://www.allegro.pl/item381216889__blaupunkt_queens_mp56_usb_mp3_wma_4x50w.html
YATES Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jeszcze nie sprawdzilem kodów wyposażenia.Po czym oprócz kodów poznac czy mam Bose ??
louolo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 czasem pisze na tych małych głosnikach w przednich drzwiach ale najpredzej bo subie w bagażniku jak otworzysz schowek z prawej strony to za tapicerka powinien byc musisz włozyc reke dalej za tapicerke włacz radio i zobacz czy wogule cos gra w bagaznikujak masz kombi oczywiscie w sedanie niewiem gdzie moze byc
Rekomendowane odpowiedzi