czeslaw82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jak w temacie, jak to się robi?? mobilki..... ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- wymienić chciałbym.
tomek20stencel5 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ale co się złamało? Sam bagnet czy ta plastikowa rurka? Jak rurka to kupujesz nową, resztki starej wyciągasz, zakładasz nową i gra. Jak cały bagnet to może być gorzej: jak uda Ci się wyciągnąć miarkę to super, jak nie to trzeba miskę zdjąć i wtedy wyjąć bagnet. Można też przy okazji wyczyścić ładnie smok pompy.
DeeJay_Kill Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Na bank plastik się połamał - ok 5zł kosztuje, więc problemu nie ma, starą wyjąć, nową włożyć - jak to już kolega wyżej wspomniał.
czeslaw82 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 danke koledzy, to tylko plastik.
tomek20stencel5 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 No to stary wywalić i nowy założyć. Dla ułatwienia dobrze jest włożyć nowy plastik przed samym założeniem na chwilę do wrzątku, plastik trochę zmięknie i łatwiej go założyć, oraz masz mniejszą szansę, że pęknie przy zakładaniu.
salierimt Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Sam maiłem ten problem... jak odkręcałem filtr oleju.. to tak wygiąłem rurkę że poszła . Nowy plastik kupiłem w ASO Bełtowski za 20 zł (do A4 B6), trochę ciężko wchodzi, więc trzeba końcówkę nasmarować olejem, ew. jakoś zmiękczyć jak kolega wyżej pisał. Uważaj jak ściągasz stary aby resztki nie posypały się do miski olejowej.
Rekomendowane odpowiedzi