Paramedic Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam Chciałbym zamontować coś takiego: NEW ZMIENIARKA MP3 SD USB VW AUDI SEAT SKODA KLUCZ (2970324202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. by móc odtwarzać mp3 z pendriv'e, czy z telefonu... chciałbym się dowiedzieć na ile to jest warte swojej ceny? Czy rzeczywiście tak dobrze się sprawdza i nie ma żadnych zakłóceń? Czy po podłączeniu tego emulatora będzie można nadal odtwarzać płyty z radia ? Posiadam radyjko w mojej Audi, Symphony II z 2001r. Pozdrawiam
GreGoriO Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/emulatory-zmieniarki-aux-in-podlaczenia-mp3-telefonu-radia-audi-49zl-191756/#post2272364 podłączasz każdy telefon, mp3... według rysunku powinna zmieniarka działać
Paramedic Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ale ten w linku co podałem to całkiem co innego, chodzi o ten cyfrowy emulator a nie sam kabelek... zresztą ten co podałeś usb chyba nie czyta i mam wrażenie że tego samego nie zrobiłeś w moim temacie Przeciez w Symphony II zmieniarka jest w nim już wbudowana na 6cd... Pozdrawiam
GreGoriO Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 tak masz rację nie ma wejścia USB... jeśli ci na tym zależy, to moja propozycja odpada ano tak zmieniarka jest w środku...to więcej się nie wypowiadam bo nie mam...
Paramedic Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 ma ktoś z forumowiczów podobny emulator jak ten co podałem w 1 poście? Jak to się spisuje? Da rady jdnoczesnie podlączyć zmieniarkę i ten emulator?
Rekomendowane odpowiedzi