Fido Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam. Nie dawno zakupiłem B6 Avant i mam pytania co do anten. Radio Cocnert II. Pytanie 1 Na tylnej bocznej szybie mam przyklejoną od wewnątrz taką antenę. Po co ktoś to umieścił skoro antena jest w lewej tylnej bocznej szybie ? Radio gra, ale u mnie w miejscowości najlepiej ściąga RMF, Zetkę już gorzej. Kabelek z tej przyklejonej anteny leci pod tylną kanapą i kończy się małym wtykiem jack mono pod tylną popielniczką. Jest zaizolowany taśmą. Więcej wtyczek i kabli nie zlokalizowałem by szły gdzieś dalej na przód auta do radia. Więc po co ktoś to umieścił ??? Drugie pytanie. Na przedniej szybie w lewym górnym rogu mam kolejną przyklejoną, tyle że okrągłą. Od lub do czego ona jest ???
kloss Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam ,,, wydaje mi sie ze to jest antena DVBT,,,
Sherlock Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 jedna jest do naziemnej druga do navi. Pewnie jakiś taxsiarz jezdził
Fido Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 Tą z tylnej prawej szyby juz zdemontowałem.NIe była z niczym połączona. Za tą na przedniej szybie wezmę się jak będzie ciepło.Zlokalizuję kabel i zobaczę gdzie jest podłączony.
Rekomendowane odpowiedzi