Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tuning podzespołów komputera: czyli nasze sugestie, porady, testy i porównania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

542670_313912312045346_678469479_n.jpg

Ciekawy sposób na dostarczenie zimnego powietrza z zewnątrz (po krakowsku - z pola).

Opublikowano

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_43_43.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_45_44.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_46_75.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_49_55.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_50_67.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_50_86.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_52_99.jpg

Tomb Radier 2013 Na Ultimate Grafie ...są ustawienia HIGH,ULTRA . ULTIMATE :naughty: a screeny na Ultra

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_53_86.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_55_20.jpg

Tomb_Raider_2013_03_11_22_02_56_63.jpg

Opublikowano

Daj jakiś wynik z 3DMarka bo takie screny to Remik może porobić na 680.

Opublikowano

Ok jak zassam 3DMarka ...bo nie mam . ale to potrwa bo net mam 1MB...i lipa :facepalm: . Aaa Skirny z 3DFxa :grin:

Opublikowano

Ja do swojego MSI GT683 dokupiłem dzisiaj dysk SSD Kingston V300(budżetówka). Przy okazji przesiądę się na Windows 8. Zobaczymy co to SSD potrafi :decayed:

Opublikowano

Przesiadka z hdd na ssd to noc a dzień.Ja używam ssd na system z miesiąc czasu i powiem Ci że bardzo jestem zadowolony.Uruchamianie systemu,instalowanie programów,reakcja hmm bajka.I do tego bezgłośny.

Opublikowano

Ja i tak mam SATA II więc pełnej wydajności nie wykorzystam(dlatego SSD niskobudżetowy) ale i tak liczę na znaczne przyspieszenie(teraz mam HDD 7200RPM). Z ciekawości SATA III? Jaki dysk?

Opublikowano

Sata III 6gb dysk Plextor M5S 128GB.

Opublikowano

Nono chciałem ten dysk kupić albo jeszcze lepiej wersję M5P ale okazało się, że i tak nie ma sensu bo lapek ma 3Gb/s ;] Jaki masz indeks wydajności w Win7 dla dysku?

Opublikowano

Witam panowie moze nie mam maszyny wypasionej ale prosze o porade mam gtx 460 gigabyte oc do tego procek intel core duo 4300 oc na 3 ghz plyta gigabyte 965 mysle ze procek zaniza mi sprawnosc kompa:/co najlepiej pasuje do tej karty?

Opublikowano

Jakiegoś Qada mógłbyś wsadzić,ale na dłuższą metę to wymiana płyty i procka.

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ----------

Gra raczej nie warta świeczki.

Opublikowano

Ale ten gtx 460 oc cos pociagnie?ma ktos taka grafe?pozdr

Opublikowano

wszystko zalezy od tego jak i w co chcesz grac... w twoim przypadku trzeba znalezc odpowiedni balans jakosc - wydajnosc + oczywiscie nowe stery do karty i programy na podkrete...

ale jak bedziesz chcial pobawic sie na WYSOKO :shock3: to daruj sobie " delikatne zmiany " tak jak Grzesiek sugerowal...

i wymieniaj caly sprzet :wink:

Opublikowano

I u mnie niespodzianka bo mam jednak SATA III. Support MSI odpowiadając na moje maile i telefony był w 100% pewny, że mam SATA II. Wczoraj tylko chwilę testowałem ale faktycznie różnica olbrzymia i widoczna gołym okiem..

Opublikowano

Up.Remik teraz będziemy w tej samej lidze.dsc00796mm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Zieloni maja bardzo ciekawe ustawienia i dodatki przez co dokrecaja obraz lepiej niz ATI :decayed: moim zdaniem...

Odpal jakas gre na wysoko :shock3: moze Crysis 3 :naughty:ale przed tym panel Nvidia i ustawienia ekranu :wink: u mnie wiesz jak jest str.3...

Grzesiek gratulacje zakupu i udanej zabawy :kox:

ps. pewnie juz nad wynikiem pracujesz :decayed:

Opublikowano

Nie generalnie skusiłem się na tą grafę pod gry.Daje sobie spokój z smarkami.Lepiej cieszyć się graniem.Co do Crisis3 to bardzo mi nie podeszła ta gra,może kiedyś się skuszę na singla.Dzisiaj zacząłem Snipera2 grać no i oczywiście nieśmiertelny Battlefield3.

Opublikowano

Zielona pod gry jest naj :kox: a Bat3 na WYSOKO wyglada :shock3::shock3::shock3: udanej zabawy...

Wlasnie po 2 tyg. odklejam sie od kiery + GTR2... tez musze postrzelac :grin:

• 2 tygodnie później...