Opublikowano 9 Marca 201610 l Najpierw musisz wybrać F2 żeby wejść w BIOS i tam możesz przywrócić domyślne ustawienia
Opublikowano 9 Marca 201610 l Wyjmij baterię biosu na kilka minut. Wysłane z Nexusa 6 Żeby to zrobić musi pół laptopa rozebrać
Opublikowano 9 Marca 201610 l Ło Jezu,przepraszam nie zerknąłem że to o lapka chodzi. Wysłane z Nexusa 6
Opublikowano 9 Marca 201610 l Najwyżej rozkręce i zobaczę czy pomoże. Jeszcze jedno pytanie. Jak nie mogę instalować systemu z pendrive to można to jakoś zmienic aktualizacją jakąś ?
Opublikowano 9 Marca 201610 l F2 wchodzisz w BIOS i możesz wybrać ustawienia fabryczne. A próbowałeś z innego portu odpalić instalację, bo jeśli masz USB 3.0 to z tego portu nie ruszy...
Opublikowano 9 Marca 201610 l Najwyżej rozkręce Nie rozkręcaj. Pożycz dysk, podmień i zobaczysz czy wstanie.
Opublikowano 9 Marca 201610 l To stary komp i jest tam tylko USB 2.0. Tomek jak próbuje w biosie zrobic to tez się wyłącza Aa i ja nie mam wgl w biosie opcji żeby otwierał instalacje z pamięci plash
Opublikowano 9 Marca 201610 l Tomek jak próbuje w biosie zrobic to tez się wyłącza Wyłącza się laptop w biosie? Po jakim czasie?
Opublikowano 9 Marca 201610 l Jak stal trochę z wyłączonym biosem to tak wyłączył się. A wentylator od chłodzenia procka chodzi? Zobacz szybko jakie masz temperatury na procku w biosie. (coś mi tu śmierdzi)
Opublikowano 9 Marca 201610 l chodzi zdjąłem dół i wymieniłem już baterie biosa, ale dalej nic a może dysk przełożyć z drugiego laptopa ? te małe piny powinny być wolne bo nic do tego nie idzie
Opublikowano 9 Marca 201610 l te małe piny powinny być wolne bo nic do tego nie idzie Do 4 po lewej nic. 1 po prawej sygnał. 2 prawa zasilanie. Edytowane 9 Marca 201610 l przez SenseiAdik
Opublikowano 9 Marca 201610 l rano podmienie, a teraz wyciągnąłem pamieć RAM i dalej mi pokazuje 2 gb bo w tej płycie są wlutowane 2GB i mam kość 1GB chyba płyta jednak co ? Przy ewentualnym uszkodzeniu płyty mógłbym coś lepszego wsadzić czy kupić taką samą?
Opublikowano 15 Marca 201610 l zbieg okoliczności bo drugi też padł SMART coś tam wyskoczyło i kaput. Bedzie teraz SSD . A po za tym oddam kompa do gościa na sprawdzenie. ja nie mam nerwów do tego Dysk wymieniony w jednym i drugim. Wszystko działa jak należy. Żałuje tylko że kupiłem tylko 64gb do tego starego.
Opublikowano 15 Marca 201610 l Dysk wymieniony w jednym i drugim. Wszystko działa jak należy. Żałuje tylko że kupiłem tylko 64gb do tego starego. A widzisz no widzisz.
Opublikowano 15 Marca 201610 l Teraz tylko muszę system wgrać do etki itp lepszy będzie win7 32 czy 64 bit ?