Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tuning podzespołów komputera: czyli nasze sugestie, porady, testy i porównania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artykul spoko ale mi to nie pomaga. Ja takich ukladow graficznych i procesorow nie mam :D

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Artykul spoko ale mi to nie pomaga. Ja takich ukladow graficznych i procesorow nie mam :D

A co tam u Ciebie siedzi ?

Opublikowano

A jednak ta kartka HD 2000/3000 :)

Nawet nie bylem tego swiadom.

Dobra pytanie z innej beczki. Do jakiej karty niezintegrowanej mozna to przyrownac? Bo gry zawsze maja podane minimalne wymagania z karta graficzna wlacznie, ale jest to zawsze karta niezontegrowana.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

MX 200 dostał nowy firmware MU04.

Opublikowano

Panowie czy jest sens przesiąść się z dysku SSD na M.2?? Konkretnie chodzi o zmianę z Samsunga PRO 850 na PRO 950??

Czy w codziennym domowym użytku odczuje się jakąś różnicę??

Opublikowano

W codziennym użytkowaniu nie będzie odczuwalnej różnicy w porównaniu ze zwykłym SSD. Główna różnica jest w interfejsie. SATA vs PCI-E. Różnica w szybkości jest spora, ale zobaczysz ja tylko przy operacjach na dużych plikach. Czas dostępu w obu przypadkach jest bliski 0ms.

via Nexus6@Tapatalk

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ASUS STRIX ROG 1080 GTX zakupiony i już siedzi u mnie ..powiem że jest KOX :)

Opublikowano

Panowie zakupiłem lapka i bd miał 2 pytanka do was.1 co myślicie na temat jego parametrów : LENOVO Y700 WIN 10 64 BIT,PROCESOR intel® core(M) i5_6300HQ CPU2.30GHZ (4CPUS) Ram 8g NVIDIA GEFORCE GTX 960M.2 PYTANIE :czasami na win 10 zdarza mi się że się zawiesi ,albo obraz zginie na chwilę i się pojawi co może być przyczyną System mam cofnięty do ustawień fabrycznych i też czasami go zamulić potrafi np.przy logowaniu się jak się uruchamia .

Opublikowano

Lapek zły nie jest ;) Nawet w coś pograsz. Co do ekranu - prze instaluje sterowniki karty graficznej. Ściągnij właściwe ze strony nVidia. Jeśli dalej będzie to samo się działo to jeszcze sterowniki do karty zintegrowanej (że strony producenta laptopa). A jeśli i to nie pomoże to rozmawiaj z pomocą techniczną.

A co do zamulania - może poprostu doladowuje jeszcze sterowniki etc i go przycina na moment. Chyba ze trwa to dłużej niż kilka sek?

via Nexus6@Tapatalk

Edytowane przez marcinwhite

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie co może oznaczać i jak ewentualnie naprawić w laptopie,wyświetla mi się co pewien czas błąd.Sterownik ekranu przestał odpowiadać,ale odzyskał sprawność .Sterownik ekranu Intel HD Graphics Drivers for Windows 8®

Opublikowano

Najlepewniej oznacza problem ze sterownikiem ;) zacznij od prze instalowania go. Poszukaj a stronie producenta i dobierz do modelu laptopa i wersji systemu. Jeśli masz laptopa z dwoma kartami graficznymi to jeszcze sterowniki do chipsetu. Ewentualnie możesz pogooglowac za problemami tego modelu laptopa z Windows 8 - mam na myśli że może system się gryzie i istnieje na to łatka w bazie M$

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dzęki za info ,popatrze może ogarnę

Opublikowano

Panowie co może oznaczać i jak ewentualnie naprawić w laptopie,wyświetla mi się co pewien czas błąd.Sterownik ekranu przestał odpowiadać,ale odzyskał sprawność .Sterownik ekranu Intel HD Graphics Drivers for Windows 8®

masz tu: http://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html?iid=dc_iduu

automat do sciagania driverow do podzespolow Intela. skorzystaj z tego.

Panowie zakupiłem lapka i bd miał 2 pytanka do was.1 co myślicie na temat jego parametrów : LENOVO Y700 WIN 10 64 BIT,PROCESOR intel® core(M) i5_6300HQ CPU2.30GHZ (4CPUS) Ram 8g NVIDIA GEFORCE GTX 960M.2 PYTANIE :czasami na win 10 zdarza mi się że się zawiesi ,albo obraz zginie na chwilę i się pojawi co może być przyczyną System mam cofnięty do ustawień fabrycznych i też czasami go zamulić potrafi np.przy logowaniu się jak się uruchamia .

Na sieci jest sporo tematow dotyczacych zawiech z win10 + nvidia. warto zainstalowac najnowszy sterownik i do tego wylaczyc dodatkowe serwisy nvidii do stremowania itp. na pewno da to wiecej FPS ;)

Opublikowano

do tego wylaczyc dodatkowe serwisy nvidii do stremowania

tzn jak je wyłączyć ,najnowsze sterowniki NVIDIA mam ,a nadal wyskakuje sterownik ekranu i jak by zwiechę wyłapywał na chwilę komputer . ps IntelÂŽ Driver Update Utility nie mogę go pobrać dochodzi do 99 procent i wyskakuje że nie można pobrać

Edytowane przez maniek2408

Opublikowano

tzn jak je wyłączyć ,najnowsze sterowniki NVIDIA mam ,a nadal wyskakuje sterownik ekranu i jak by zwiechę wyłapywał na chwilę komputer . ps IntelÂŽ Driver Update Utility nie mogę go pobrać dochodzi do 99 procent i wyskakuje że nie można pobrać

Otwierasz manager zadan -> ctrl+alt + del ;)

zakladka serwisy (jesli nie ma to more details/ pokaz wiecej) i tam na dole bedzie otworz serwisy na liscie znajdz nvidia cos tam i we wlasciwosciach zmien na disable/ wylaczone

po restarcie nie powinno byc uruchamiane juz

Opublikowano

Otwierasz manager zadan -> ctrl+alt + del ;)

zakladka serwisy (jesli nie ma to more details/ pokaz wiecej) i tam na dole bedzie otworz serwisy na liscie znajdz nvidia cos tam i we wlasciwosciach zmien na disable/ wylaczone

po restarcie nie powinno byc uruchamiane już

hehe owszem owszem ale u mnie wchodzę w menadżer zadań niema ani zakładki serwisy ani pokaż więcej .Pokazuje parę nvidia ale nic nie mogę z tym zrobić

Opublikowano

dobra to sktót logo windows + r wpisz services.msc enter/ok

to bedzie wlasnie oczekiwane okno do konfiguracji serwisow

Opublikowano

dobra to sktót logo windows + r wpisz services.msc enter/ok

to bedzie wlasnie oczekiwane okno do konfiguracji serwisow

zrobiłem jak napisałeś i pokazuje że nie ma nic takiego.może jak coś to piszmy na pw żeby tu tematu nie zaśmiecać