Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tuning podzespołów komputera: czyli nasze sugestie, porady, testy i porównania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomciu a czy przypadkiem nie ma tych pamieci zwyklych bez podswietlenia i nie tansze czy lepiej takie brac

Opublikowano

Płyta przyszla  dyski i zasilacz na razie  technika poszla do przodu mam nadzieje ze bede umial uruchomic te ledy na plycie i tp zastanawia mnie rylko w ktore kosci walnać pamieci bo pisze dim1 a1 a2 dim 1 b1b2

Opublikowano

Czy to bez roznicy zeby chodzily w dualu

Opublikowano

A jak bys dal pod a1 b1 to nie to samo co a2-b2 bedziemy w kontakcie bo w cholere tam pinow i mam nadzieje ze dam rade podseietlic ją he he

Opublikowano
Godzinę temu, grippen napisał:

A jak bys dal pod a1 b1 to nie to samo co a2-b2 bedziemy w kontakcie bo w cholere tam pinow i mam nadzieje ze dam rade podseietlic ją he he

Nie powinno mieć to znaczenia. 

Opublikowano

I pierwszy problem bo do czasu kiedy nie zloże wszystkiego chciałem dysk ssd cruciala 500gb podlaczyc do starego kompa i bios ho widzi a system windows 10 nie czy moze trzeba przeinstalowac system zeby bylo ok. Jest znaczenie np jezeli dysk ma sata 3-a komp sata 1 generacji to moze nie isc ale bios go widzi

Opublikowano

Moze dla tego ze nie ma partycji czy cos takiego. On jest podajze pod sata3 a stary komp ma sata 1 moze dla tego

Opublikowano
Godzinę temu, grippen napisał:

I pierwszy problem bo do czasu kiedy nie zloże wszystkiego chciałem dysk ssd cruciala 500gb podlaczyc do starego kompa i bios ho widzi a system windows 10 nie czy moze trzeba przeinstalowac system zeby bylo ok. Jest znaczenie np jezeli dysk ma sata 3-a komp sata 1 generacji to moze nie isc ale bios go widzi

Klikasz START > wyszukujesz "Narzędzia administracyjne". W otwartym oknie wybierasz "zarządzanie komputerem", wyskakuje okno i tu wybierasz "zarządzanie dyskami". Nowy dysk musisz sformatować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie a monitor powuedzmy taki do tysiaka chcialbym 24 cale bo ciezko bedzie za taka kwote dorwac 27 z drugiej strony chodzi tez o miejsce

Tomciu a procek obsłuźi te co podałeś te 3000Mz bo niby pisze ze proce obsłuży 2666 daj znać czy procek na pewno sie włączy i obsluzy

procek

https://www.x-kom.pl/p/383504-procesory-intel-core-i5-intel-i5-8600k-360ghz-9mb.html

pamięć

https://www.x-kom.pl/p/367955-pamiec-ram-ddr4-gskill-16gb-3000mhz-trident-z-rgb-led-cl16-2x8gb.html

Edytowane przez grippen

Opublikowano

Tomciu doradz cos co do.monitora tak do tysiaka nie musi byc duzej rozdzielczosci

Opublikowano

Dołóż te 399zł i kup tego acera, nie będziesz żałować. 

Opublikowano

Znalazlem jeszcze takiego acera chyba sie nie rozni bo niby specyfikacje maja takie same 

Co myslisz czy lepiej ten za,1399

https://www.x-kom.pl/p/386275-monitor-led-24-269-acer-predator-xb240hbbmjdpr-czarny.html

Opublikowano

A poeiedz mi Tomciu chlodzenie wodne montuje si obok wentylatorow w obudowie czy zamiast ni w to.moejsce idzie wentylator woddny mozesz podeslac fotke jak to u ciebie wyglada daj znac oki i fajnue jakbys fotke podeslal

Opublikowano
3 godziny temu, grippen napisał:

Znalazlem jeszcze takiego acera chyba sie nie rozni bo niby specyfikacje maja takie same 

Co myslisz czy lepiej ten za,1399

https://www.x-kom.pl/p/386275-monitor-led-24-269-acer-predator-xb240hbbmjdpr-czarny.html

Bez G-sync, jak ma być karta z Nvidia to lepiej monitor z G-sync ;) 

Opublikowano
10 godzin temu, grippen napisał:

A poeiedz mi Tomciu chlodzenie wodne montuje si obok wentylatorow w obudowie czy zamiast ni w to.moejsce idzie wentylator woddny mozesz podeslac fotke jak to u ciebie wyglada daj znac oki i fajnue jakbys fotke podeslal

O jakie chłodzenie Ci chodzi? O AIO czy custom? Jeszcze nie gotowy do końca ;) 

IMG_20181216_104246.jpg

Opublikowano

Masakra :)  chodzi mi o wodne ze wentylatory z wodnego.mocujesz zamiast tych wentylatorow w obudowie tak