Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Avant *UPDATE*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja napisze tak...

ogólnie autko fajne, dokładki w kolor i będzie fajnie, tylko teraz te fele...moim zdaniem te pierwsze co miałeś były lepsze! te są takie jakieś, nie do Audi:/

za bardzo kombinowane, ale powodzenia w dalszych modach... :wink4:

Opublikowano

ale powiem szczerze myślałem, że będzie więcej komentarzy :blink:

hehehe :naughty: Gdyby dało się tutaj nabijać posty to ludzie by pisali ile by się dało :tongue4: A tak skromnie... jedynie ykk wszędzie się wypowie :polew::tongue4:

A ja powiem że felgi spoko, założę się że na żywo robią robotę :wink4: Jeszcze nie widziałem tej furki w Lublinie :mysli: I nie widziałem kolegi w temacie spotów lubelskich :mysli:

http://www.a4-klub.pl/smf/lubelskie-b80.0/ :toon:

I mam jeszcze jedno pytanko... Czy to ktoś z Lublina robił Ci tą sesyjkę :rolleyes: I gdzie? Szczególnie tą pierwszą, na poprzednich felgach :przebiegly: A i co do modyfikacji polecam zakupić ramkę klubową tu -> http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna-b121.0/ żeby można było kolegę rozpoznawać na drodze :wink4::good: Pozdrowionka! :hi:

Opublikowano

Duzo bardziej podobaly mi sie 17 ori.. :gwizdanie:

Ale ogółem auto :good:

Opublikowano

ale powiem szczerze myślałem, że będzie więcej komentarzy :blink:

hehehe :naughty: Gdyby dało się tutaj nabijać posty to ludzie by pisali ile by się dało :tongue4: A tak skromnie... jedynie ykk wszędzie się wypowie :polew::tongue4:

A ja powiem że felgi spoko, założę się że na żywo robią robotę :wink4: Jeszcze nie widziałem tej furki w Lublinie :mysli: I nie widziałem kolegi w temacie spotów lubelskich :mysli:

http://www.a4-klub.pl/smf/lubelskie-b80.0/ :toon:

I mam jeszcze jedno pytanko... Czy to ktoś z Lublina robił Ci tą sesyjkę :rolleyes: I gdzie? Szczególnie tą pierwszą, na poprzednich felgach :przebiegly: A i co do modyfikacji polecam zakupić ramkę klubową tu -> http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna-b121.0/ żeby można było kolegę rozpoznawać na drodze :wink4::good: Pozdrowionka! :hi:

Po Lublinie to jeżdzę sporo:) Takich felf jak ja mam jeszcze u nikogo nie widziałem:)

Co do spotów to wszystkie weekendy przebywam pozamiastem :wink4:

Odnośnie ramek pod tablice to baardzo szukałem odpowiednich i są to Kulczykowskie podkładki, bardzo subtelne i mi sie podobają:))

Odnośnie fotografowania to kolega robił zdjęcia pierwsze na 17" w odlewni Ursusa chyba, zaś te na 18" to chyba na torze kartingowym.

Na koniec dodam, że fele rzeczywiście robią wrażenie na żywo, mało kto się nie ogląda hehe :naughty:

Zanim zmieniłem na te fele długo myślałem, i jak welu kolegów z tego forum byłem przekonany, że ori są the best, ale postanowiłem zaryzykować i mi auto zdecydowanie bardziej podoba się na tych felach:)

Ale przyznam się, że wielu kumpli mówiło mi, iż poprzednie bardziej pasowały:)

Oczywiście wszystko kwestią gustu.

Nadmienię, iż jak wszystko pójdzie po mojej myśli to będę miał kiere od R8 S line w ciągu miesiąca :evil:

Opublikowano

Witam.

Ja fotografowałem to auto.

Pierwsza sesja była na Ursusie, a druga na torze kartingowym.

Auto na tych felgach robi robotę. Jest grubo.

Mi osobiście bardzo się podoba, i robi wrażenie, wygląda bardzo ciekawie, a ciemne szyby dodają tylko uroku.

Ja nie malowałbym już listw, idealnie pasują teraz do ciemnych felg.

Brakuje tylko dobrego audio, i będzie kozak...

Pozdrawiam

Opublikowano

A ja bym jednak wymalowal dokladki, zasadzil BiXenon i zmienil relingi na czarne.. :good:

Opublikowano

Bardzo piękne autko :good: super :kox: koła robią robotę :kox:

mam do sprzedania tylne lampy led :) jak coś bo pisałeś że masz zamiar zmienić :)

Gratuluję modyfikacji :oklaski:

Opublikowano

Bardzo piękne autko :good: super :kox: koła robią robotę :kox:

mam do sprzedania tylne lampy led :) jak coś bo pisałeś że masz zamiar zmienić :)

Gratuluję modyfikacji :oklaski:

Dzięki:)

Wyślij fotki na maila: [email protected]

i jakie chcesz pieniądze:) Też na maila hehe

Opublikowano

nie no felgi to ładny efekt daja, dla super tylko komfort pewnie ucierpial :(

Opublikowano

fajowa furka!!! Na ile cie skasowali za szybki (folia) ?

Opublikowano

Mocno po znajomości, całe 350PLN :naughty:

Dzisiaj jadę do Wawy do Malika rezać kierę od TTS :evil:

EDIT:

Kiera wyrezana TTS, wielkie dzięki dla Malika i Lukaszar:) Zdjęcia jak sie wyrobię w tygodniu:)

Panowie malik i Lukaszr WIELKI SZACUN!!! :notworthy: