bania Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Aż głupio się przyznać ale zapomniałem który wężyk gdzie idzie a jest ich trochę ktos może walnie fote swojego silnika 2.4 i mi pokaże ? chodzi o wszystkie cienkie wężyki nad przepustnicą
d4widoV Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Aż głupio się przyznać ale zapomniałem który wężyk gdzie idzie a jest ich trochę ktos może walnie fote swojego silnika 2.4 i mi pokaże ? chodzi o wszystkie cienkie wężyki nad przepustnicą Na wieczor Ci pokaze jak u mnie ida. Bo sam niedawno je wymienialem bo wszystkie byly popekane jak cholera.
prezesik18 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Schemat podciśnień do AJG, ACK, AGA:
bania Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Powiem szczerze że mało widać z tego schematu ... Uploaded with ImageShack.us mam 3 wężyki luźne i 3 rurki długa od lewej głowicy długa od prawej głowicy i przy tej gruszce na listwie wtryskowej co do czego ?
Rekomendowane odpowiedzi