Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Niedziała licznik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem z licznikiem a dokładnie z prędkościomierzem i obrotomierzem czasem niedziałają dobra nawet dośc często niedziałają a wtedy wskazówka od predkościomierza tylko delikatnie drży. czasem wsiadam odpalam silnik i wszystko jest ok na ogół jak jest zimno na zewnątrz albo deszczowo i wilgotno mysle ze to mogą być zimne luty ale nie jestem pewny reszta wskażników działa. dodam że błędów na liczniku niema. pomóżcie z góry dzięki.

Opublikowano
  • Autor

czyli nic nie da się zrobić? a w a4 immobiliser jest w liczniku? Trzeba coś przeprogramować czy wystarczy założyć i wszystko ok? nie wiem nie znam się tak na elektryce

Opublikowano
czyli nic nie da się zrobić? a w a4 immobiliser jest w liczniku? Trzeba coś przeprogramować czy wystarczy założyć i wszystko ok? nie wiem nie znam się tak na elektryce

Jak kupisz przedlifta benzyne i tej samej produkcji czyli UK-NSI lub VDO w zaleznosci jaki posiadasz to bedzie pasowal bez problemu.

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki bardzo choć myślałem że da się coś z tym zrobić ale teraz choć wiem że nie ma co kombinować

Opublikowano

można. możesz kostki czyścić luty sprawdzić ale tak naprawdę na długo to nie pomoże i za kilka miesięcy znów będziesz miał to samo... jak wyżej koledzy pisali proponuję zmienić... ja osobiście jestem też w trakcie wymieniania licznika w moim audi :)

Opublikowano
można. możesz kostki czyścić luty sprawdzić ale tak naprawdę na długo to nie pomoże i za kilka miesięcy znów będziesz miał to samo... jak wyżej koledzy pisali proponuję zmienić... ja osobiście jestem też w trakcie wymieniania licznika w moim audi :)

Tu akurat czyszczenie kostki nie pomoże, najprawdopodobniej uwalony procek (przynajmniej tak wywnioskowałem z opisu) naprawa droga ok 300-400 zł.

Opublikowano

dlatego najlepiej kupić nowy licznik... u mnie się okazało że jest popalony (cokolwiek to znaczy) poszukaj tu na forum, dużo osób ma liczniki na sprzedaż i możesz być pewny ze kupisz działający licznik

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

65386503_1_644x461_licznik_audi_a4_b5_kombi_18_rok_98_wloclawek.jpg

powiedzcie mi czy przypasował by do mojej wersji taki licznik

Opublikowano

Nie to jest międzylift. U ciebie zegarek analogowy ma dużo kreseczek. A w swoim masz fis czy nie??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i po sprawie licznik wymienilem wszystko gra dzieki za pomoc