Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Stuki przy kole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. panowie problem wyglada następujaco,jade sobie np na 5 i puszczam mu gaz to ze str pasażera z przodu zaczyna wydobywać sie stukanie,dodaje gaz i stukanie ustaje. Wydaje Mi się że rozchodzi się o przegub,jeśli idzie pod obciążeniem to jest ok a jesli spuszcze z gazu albo dam luz to zaczynają sie stuki. mam racje?

Opublikowano

to sprawdz podczas ruszania na skreconych kolach w lewo i w prawo jak bedzie chalasowalo to na bank ktorys przegub

Opublikowano

no jasne że strzela ale to przy skręconych,na wprost było ok,czyżby to juz byla jego ostatnia faza? moze uda mu sie do konca marca przeżyc?

Opublikowano

no to na bang przegub.jak juz takie chalasy wydaje to znaczy ze juz cienko z nim

Opublikowano

W pewnym momencie po prostu skonczy swoj zywot i nie bedziesz mogl ruszyc. Wymien go szybko

Opublikowano

panowie jeśli strzela mi przegub przy z kręconych kołach to wymieniam przegub wewnętrzny czy zewnętrzny albo też widzę że niektóry piszą duży lub mały

Opublikowano

zewnetrzny wymieniasz kolego. Jak sie nie myle to masz na maly wieloklin przegub

Opublikowano
zewnetrzny wymieniasz kolego. Jak sie nie myle to masz na maly wieloklin przegub

dzieki za info :wink: