Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 O mistrz ciętej riposty powrócił a co ty zazdrosny jesteś o mnie i o Pucka czy w końcu o Prezesa Prezes pamiętam kiedy masz urodziny bo mój młodszy bracik też ma urodziny 26 marca (kapłem się w zeszłym roku że ty też)
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jestem, najgorszy dzień w tym tygodniu zaliczony, bez wpadki Miron, no i na co Ci to było? te wklejanie mojej foty, tak naprawde to tak wyglądałem po MAYDAY, jak się zjarałem :> w piątek POGADAMY... Pitek, widzisz jak to jest, dwie laski + Guru walczą o moje serce to mówicie że ten fioletowy ma urodziny w pierwszy dzień ogólnopolskiego, a to musisz znami się najebać
Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 tak naprawde to tak wyglądałem po MAYDAY, jak się zjarałem :> Ale jak się zastrzegał: "Ja tylko piłem nic więcej" :polew:
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 tak naprawde to tak wyglądałem po MAYDAY, jak się zjarałem :> Ale jak się zastrzegał: "Ja tylko piłem nic więcej" :polew: no kurna, wygadałem się
Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 tak naprawde to tak wyglądałem po MAYDAY, jak się zjarałem :> Ale jak się zastrzegał: "Ja tylko piłem nic więcej" :polew: no kurna, wygadałem się
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie spamujce ... bo musz isc dalej rezac a potem nie chce mi sie tego cztac
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie będę jak jest powyżej 5 stron do nadrabiania to nie czytam... ty guru nic nie rezasz jeżdzisz glutem to sobie spamuj ja się wole lansowac [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 15:43_________________________________________________oczywiście z lady gaga w radio
Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 To ja chyba wolę jeździć moim glutem niż się twoim lansować
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jak nie czytasz wszystkiego to spadaj :gwizdanie: Patrikos...jutro dostanę przesyłkę królu...widzę że nie odpuszczasz będziesz już na tej dmuchawie w piątek?
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jak nie czytasz wszystkiego to spadaj :gwizdanie: Patrikos...jutro dostanę przesyłkę królu...widzę że nie odpuszczasz będziesz już na tej dmuchawie w piątek? nie jak byś czytał, to bys wiedział, że w piątek dopiero biorę od czestera kolektor ... na mnie gadasz a sam nie czytasz... a dalej nad felgami pracuję dziś je maluje na czarny poler
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 czarny poler? lepiej matt i tak Ci je rdza wdupi jak bym czytał tylko śląskie to bym wiedział, ale poprostu dużo rzeczy ostatnio muszę pamiętać i brakuje mi miejsca na moim małym dysku
bbetoon Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 czesc chlopaki mam takie pytanie czy ktos z was umi zrobic logi dynamiczne i statyczne ?? i czy wogule ktos chcial mi to zrobic ??
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 bbetoon czyli robimy logi i więcej się nie widzimy??? jeśli tak to ma wyglądać to trochę nie ładnie z Twojej strony :gwizdanie:
boniu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 chce pewnie fure przed wyjazdem sprawdzic
bbetoon Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 no prosil bym ale chialem zapytac nawet blagam zeby ktos mi mogl to zrobic ) [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 15:58_________________________________________________nie dopiero co tu przyjechalem do polski ale chodzi o to ze mam dobitny problem i niewiem czy turbo do regenracji dac czy nie czy to jakis inny problem z autem mam :PP
Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Przypomniała mi się taka sytuacja jak przyjechało dwóch nowych, wysiedli z auta i jeszcze dobrze nie zdążyli cześć powiedzieć a już padło od nich "macie może naklejki klubowe"
bbetoon Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ej chlopaki nieiwedzialem jak zapytac a nie da sie tak jezdzic moim autem ze 120km/h i nic wiecej i jeszcze niekiedy mi predkosc spada a dzisiaj odebralem auto od mechanika i to samo sie dzieje a mnie sciagnal i powiedzial ze to pewnie turbo do regeneracji
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 no właśnie, przyjedz Kolego, zobaczymy co tam się dzieje, a masz szczęście bo będzie taki luj który lubi Vagować klekoty :gwizdanie: szybki królu, tak go nazywają Rudi, niestety taka jest prawda, a jeszcze niedawno bywał na spotach kolega zielonym ADRem, no i ślad po nim zaginął ale najlepszy jest ten gość z czarnej b7 3.0 tdi, który pożyczył od Dimana plytke z navi i do teraz się nie zjawił takich przypadków było sporo, że ktoś wpadł raz, naprawił auto i olał NAS, ostatnio nawet w kato się tak dzieje a zapodam jeszcze taką ciekawostkę, u mnie w mieście jest super mechanik, podpina kompa i mówi co jest zjebane życzy sobie za skasowanie błędu 70 zł, ciekawe ile bierze za logi... u NAS to free, no i ludzie to wykożystują
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 czarny poler? lepiej matt i tak Ci je rdza wdupi jak bym czytał tylko śląskie to bym wiedział, ale poprostu dużo rzeczy ostatnio muszę pamiętać i brakuje mi miejsca na moim małym dysku Pucek jaki mat : jak mają docelowo tak wyglądać : [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 16:14_________________________________________________ no właśnie, przyjedz Kolego, zobaczymy co tam się dzieje, a masz szczęście bo będzie taki luj który lubi Vagować klekoty :gwizdanie: szybki królu, tak go nazywają Rudi, niestety taka jest prawda, a jeszcze niedawno bywał na spotach kolega zielonym ADRem, no i ślad po nim zaginął ale najlepszy jest ten gość z czarnej b7 3.0 tdi, który pożyczył od Dimana plytke z navi i do teraz się nie zjawił takich przypadków było sporo, że ktoś wpadł raz, naprawił auto i olał NAS, ostatnio nawet w kato się tak dzieje a zapodam jeszcze taką ciekawostkę, u mnie w mieście jest super mechanik, podpina kompa i mówi co jest zjebane życzy sobie za skasowanie błędu 70 zł, ciekawe ile bierze za logi... u NAS to free, no i ludzie to wykożystują Pucek sama prawda: ostatnio widziałem tego gościa z 3.0 tdi w automacie w Katowicach spojrzał się na mnie i odwrócił...
Rekomendowane odpowiedzi