Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z rana :hi:

A ja sobie na uczelni od rana siedze :kwasny:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
:hi: A ja sobie w pracy z rana siedzę ale zaraz mykam do Bytomia na mini spocik z Pelexem :)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 10:49_________________________________________________Uuuuuuuuuuuuuuuu Prezes ja widzę że ty masz w (teoretycznie pierwszy) dzień ogólnopolskiego urodziny :gwizdanie: oj to się będzie działo :cool1::przebiegly:
Opublikowano
  • Autor

Ty mi sie od moich danych osobowych odwal :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:05_________________________________________________myślisz że pierwszy dzień zlotu w moje urodziny to przypadek :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:17_________________________________________________Słuchajcie - nie wiem jak Wy ale ja odprawiam moje urodziny w mega lokalu.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH 26.03 ( piątek od samego rana )

http://www.stasinda.com.pl/

( w górach, z noclegiem, laski będą na miejscu ) zapraszam samych najbliższych znajomych ( ma być około 150 osób ) tak więc czujcie się zaproszeni.

A to czy Wy też będziecie tak odprawiać to już Wasza sprawa - nie naciskam :decayed:

Opublikowano

:bry:

Witam :

Koniobijców, Gejów, innych Onanistów, Spamerów i tych NORMALNYCH :decayed: :decayed:

Widzę że nowa para się wyłania :naughty:

Pucek z Gurem takie zaloty odstawiają że :gwizdanie:

i wcale bym się nie zdziwił jakby jakiś "cyber- :sexinbed:" sobie urządzili

a poza tym to Guru jak zwykle liże dupsko "fioletowemu" dziobak jeden i wazeliniarz

(np. miron:"właśnie przekroczyliśmy 20000 postów", a na następnej stronie Guregoru: cytuje mirona i emota :good:)

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hejka Pitek - to jest nic w stosunku do ilości przelewów od niego - jak tak dalej będzie robił to jeszzce na wigilie fure zmienie :decayed:

Opublikowano

ja pier**le tego się czytać nie da :blink::polew: :polew: :polew:

dobry :hi:

Opublikowano

kurcze szkoda że mnie teraz w piątek nie będzie ;(

Opublikowano

somes jak gumki ?? :P

Opublikowano

jakie gumki? :decayed:

Opublikowano

a odnośnie objeżdżania kogokolwiek przez "Pitka"

to jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży to i tak wam nie powiem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

tylko muszę poszukać podobny projekt na AudiZine

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________Somes nie dyskutuj z tymi onanistami

bo jak widać Boniu założył gumkę na lewą stronę i dostał kropka :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________aaaaaaaaa Mirek a już wiadomo ile wejściówka na ten twój geburstag :mysli:

Opublikowano

jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ooo i to jest rezanie :good:

A nie jakieś turbiny ....dupiny.... cipowanie :gwizdanie:

Opublikowano

ja pittera,somes poczytaj wczorajsze watki jak Cie nie bylo a bedzies wiedzial :P

Opublikowano

a odnośnie objeżdżania kogokolwiek przez "Pitka"

to jak wrzucę te 4.2 co mi w piwnicy leży to i tak wam nie powiem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

tylko muszę poszukać podobny projekt na AudiZine

[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________Somes nie dyskutuj z tymi onanistami

bo jak widać Boniu założył gumkę na lewą stronę i dostał kropka :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 12:57_________________________________________________aaaaaaaaa Mirek a już wiadomo ile wejściówka na ten twój geburstag :mysli:

Pitek odnośnie 4,2 to pisz do mnie :decayed:

A Miron, więc rozumiem jak nasz zapraszasz to samo z siebie się rozumie, że stawiasz - masz gest ! ja będę na pewno :good:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Tak - oczywiście stawiam - Wy zapłacicie tylko tyle co za zlot :decayed:

Opublikowano

czytałem ale człowiek się w rozwoju cofa po czymś takim :polew:

Opublikowano

a na poważnie 26.03 mi odpowiada - będzie już po sesji - wiec dziś mogę powiedzieć, że jadę na 95 % :kox:

Opublikowano
  • Autor

a na poważnie 26.03 mi odpowiada - będzie już po sesji - wiec dziś mogę powiedzieć, że jadę na 95 % :kox:

:good:

na piątkowym zlocie zrobimy wstępną listę :wink4:

Opublikowano

szkoda że ja odpadam ;(

Opublikowano
  • Autor

:hi: witam Prezes

właśnie mi wpadła w ręce fotka z imprezy w zielonej

...........się Pucek schlałeś ............

f6670df3c2bd.jpg[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________ :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.