Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co :chytry:

Odpisywał bym - a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

beda gonitwy :) mam wziaść blondyne?? chyba kazdy wie o co B

Opublikowano

SoMeS : Keżor to napisał...

Trzeba im czasem pomóc

od tego jes klawisz zgłoś do moderatora :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Krolu a jak na Spoty Śląskie wchodzili by ciągle nowi i średnio dwa czy trzy razy na dzień któryś się pytał gdzie są spoty, w jakie dni i o której to ile byś wytrzymał zanim byś zaczął ich je*ać :?: a może mi powiesz że czekał byś np na Mirona aż przyjdzie i pousuwa ich posty co :chytry:

Odpisywał bym - a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

:good:

Opublikowano

Odpisywał bym

Tak przez pierwszy tydzień a później by cię jasny ch*j strzelał

a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

No to jesteś trzeci...... zaraz po mnie i Mironie :tongue4:

Opublikowano

Guru ma rację... i klubowicze powinni wspierać i zgłaszać chociaż do modów co się dzieje :mysli:

ale nie ważne... :wink4:

Opublikowano

Odpisywał bym

a w dodatku wyobraź sobie, że ja wchodzę na newbie i wysyłam PW z zaproszeniem na spoty i linkiem do tematów...

To pochwal się kto przyjeżdża po Twoim zaproszeniu bo ja mam całą listę ... :gwizdanie: do was akurat Patrikosa zaprosiłem [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:18_________________________________________________

Guru ma rację... i klubowicze powinni wspierać i zgłaszać chociaż do modów co się dzieje :mysli:

ale nie ważne... :wink4:

A ok, ale chodziło mi o tamten cytat wybacz :tongue4:

Opublikowano

ja nie dostalem zaproszenia :P połtorej roku temu :P

Opublikowano
  • Autor

Odpisywał bym

to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań :polew:

Opublikowano

To pochwal się kto przyjeżdża po Twoim zaproszeniu bo ja mam całą listę ... :gwizdanie: do was akurat Patrikosa zaprosiłem

Całą listę tylko że wszyscy jeden raz :polew: i popatrz ile osób rejestruje się z Katowic a ile z Gliwic także nie porównuj bo np jak ktoś jest z okolic Siemianowic Śląskich to też go nie zapraszam do Gliwic tylko do Katowic bo ma bliżej :tongue4:

Opublikowano

to może nowi się nie pojawiają bo myśla że my pedały - jak oni ledwo co się zarejestrują a już od 3 osób PW dostaja z miejscem spotkań :polew:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

bo wyglądałeś na takiego który i tak przyjedzie :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Miron wspomnial o dawaniu przykladu przez klubowiczy..... to dlaczego Krolu nim nie jest? powaznie pytam

a wracajac do spamu...

dobrze ze nie otwarlem tego linku od Bonia bo widze po waszych reakcjach ze nie bylo warto :tongue4:

Opublikowano

:polew: :polew:

Opublikowano

bijcie sie, bijcie !!! :bicz:

Opublikowano

dobrze ze nie otwarlem tego linku od Bonia bo widze po waszych reakcjach ze nie bylo warto :tongue4:

Nie no co ty obejrzyj fajny filmik jest :gwizdanie:

Opublikowano

bo wyglądałeś na takiego który i tak przyjedzie :polew:

Ta a mnie jeszcze u Was nie bylo :P ...

Opublikowano
  • Autor

przychamujcie z tym pisaniem bo Pelex czyta i jest na 1132 :polew:

Opublikowano

bijcie sie, bijcie !!! :bicz:

A będziemy :bicz: a będziemy :bicz:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.