Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo akurat mnie nie bylo a domu :Pbylem u znajomej :P ... A Ty do mnie z tekstem czy nie ma mnie czasem blisko auta :P

U znajomej... tak to się teraz nazywa, taaa? :chytry: O więcej nie pytam. :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guru - jakich 4 czy 5

A ilu :mysli:

Opublikowano

myslisz ze 1400 bedzie do jutra :gwizdanie:

Opublikowano

Ja Tobie nie przerywam :P ...

NarKA

Opublikowano

myslisz ze 1400 bedzie do jutra :gwizdanie:

Będzie :naughty::decayed:

Opublikowano

Trzeba im czasem pomóc

od tego jes klawisz zgłoś do moderatora :gwizdanie:
Opublikowano

Somes - tak czy siak fajnie Ci z zielonym :decayed:

zawsze mi to wszystkie powtarzały :mysli:

Somes jutro chce Widziec efekty!!!

zobaczysz zobaczysz a nawet więcej :naughty:

Guru ma rację... i klubowicze powinni wspierać i zgłaszać chociaż do modów co się dzieje :mysli:

Miron może jutro nie na forum? :cool1:

Opublikowano

Trzeba im czasem pomóc

od tego jes klawisz zgłoś do moderatora :gwizdanie:

Ile razy widziałem jak Mod usunął komuś wątek i po 10 minutach ten ktoś założył dokładnie ten sam i potem dostał za to kropka a tak się ich zje....... upomni i spokój

Opublikowano
  • Autor

a gdzie ?

Opublikowano

no wlasnie gdzie? co masz na mysli Somes?

Opublikowano

hmmm mysle czy jutro Was nie odwiedzic :P... ale czas pokaze :)

Opublikowano

Guru - mnie wkurza burdel na forum - jak coś szukam na technicznych to idę na forum Audu Klub Polska....

No ale jak ktoś zje*ał tam kogoś za to że zaśmieca forum po raz setny tym samym pytaniem to ci się nie podobało :tongue4:

nie bo klubowicz nie jest od besztania innych... moderator powinien usunac ten watek i dać obu po kropku a nie tylko jednemu... podpuszcoznemu

Oj Krolu ty chyba nie rozumiesz sytuacji :no: ilu jest moderatorów :mysli: 4 czy 5 :mysli: myślisz że oni 24h/7 na forum siedzą żeby wszystko ogarnąć :wallbash: widzisz że Somes załapał się na kropka z 3 grudnia a dziś mamy 10

No to zrobić wiecej moderatorów... a pozatym po co kropek skoro ukarany nic sobie z niego nie robi... faktycznie ty nic nie robisz przy aucie i ci to nie przeszkadza, ja musze przerobić pół silnika zeby turbo mi spasowała i wkurzaja mnie te docinki klubowiczów nic nie wnoszące do tematu ..

Opublikowano
  • Autor

Somes - zlota zaczynamy zawsze na forum o 18.00 i to nie podlega dyskusji - a co robimy potem to tylko od Was zależy :wink4:

Opublikowano

No to zrobić wiecej moderatorów... a pozatym po co kropek skoro ukarany nic sobie z niego nie robi... faktycznie ty nic nie robisz przy aucie i ci to nie przeszkadza, ja musze przerobić pół silnika zeby turbo mi spasowała i wkurzaja mnie te docinki klubowiczów nic nie wnoszące do tematu ..

Dobra dobra nie tylko klubowicze zaczynają to już nie rób z niebieskich takich aniołków

Opublikowano

nie kombinujcie za bardzo, bo ja w sobotę idę na rano do roboty ;(

Opublikowano
  • Autor

Krolu jesteś pewien że z kropków sobie ludzie nic nie robią - raczej tylko udają że sobie nic nie robią :wink4:

Opublikowano
http://www.1man1jar.com/ lol o k**wa[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 22:03_________________________________________________ogladajcie do konca
Opublikowano
  • Autor

Fakt - kropek to nie tragedia - każdemu może się przytrafić - ale napewno nie jest tak że ludzie na to leją :)

Opublikowano

w sumie to nie wiem gdzie... po prostu chciałem nisko auto posadzić :polew:

ale napiłbym się :slina::decayed:

Boniu wpadaj :naughty:

Opublikowano
ty nic nie robisz przy aucie i ci to nie przeszkadza, ja musze przerobić pół silnika zeby turbo mi spasowała i wkurzaja mnie te docinki klubowiczów nic nie wnoszące do tematu ..

rowniez czasami mnie to drazni jak czegos szukam na technicznym ale zauwazylem ze OT to tutaj plaga i ciezko sie tego pozbyc

hmmm mysle czy jutro Was nie odwiedzic :P... ale czas pokaze :)

tu nie ma co myslec :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.