Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrywam się niedługo do roboty więc ...

Wszystkim Życzę Do Siego Roku 2010 :drunk::banan::drinks: udanej zabawy :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Przez te świeta i wolne to jestem do tyłu od jakies 16..0 strony :wallbash: cos tam na szybko przeleciałem i powiem tak po co w weekend chcecie jechać na narty zeby stać w kolejce do wyciągu i pozniej w korkach na drodze. Odżałujcie ten jeden dzien urlopu i pojedziemy w tygodniu z rana pośmigamy pół dnia i spokojnie wrócimy do domu, ja sie pisze bo mam urlop do 14 stycznia :naughty:

Tylko pytanie gdzie bo wczoraj bylem na Soszowie zobaczyc to tak im blizej gor tym mniej sniegu jak u nas, Soszow sztucznie nasniezany i zadna rewelacja moze zaraz po nowym roku spadnie siwezy snieg to bedzie mozna sie wybrac i odstresowac :gwizdanie:

z nartami to sie napewno zgadamy bo ja juz nie moge sie doczekac pierwszego szusu w tym sezonie ale musze sie pokazac w robocie wkoncu i bede wiedzial jak i co[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 12:45_________________________________________________

zrywam się niedługo do roboty więc ...

Wszystkim Życzę Do Siego Roku 2010 :drunk::banan::drinks: udanej zabawy :>

dzieki i lustereczko dla ciebie :naughty:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 12:46_________________________________________________

sieeeemankoo jak nastroje sylwestrowe???? :drunk: :beer1: :drunk:

nastroje jak najbardziej spoko alko zakupiony wiec jest niezle bedzie grubo cos mi sie tak wydaje :gwizdanie:

Opublikowano

lustreczko nie potrzebne po 22 -ej zaraz po robocie jade na impre wiec do północy będzie juz niezła bania :drunk:

Opublikowano

Witam! :hi:

Gejasy, napinacze, rezacze i ci normalni. Nie przypisuję nikomu żadnego z tych tytułów:decayed:

Ja jestem przeziębiony trochę i to mniej więcej z tego powodu nie było mnie wczoraj w Jastrzębiu. Nie wiem jak to dziś ten sylwester będzie wyglądał ale może mnie alkohol wyleczy :naughty:

Odnośnie nart to mnie by pasowało: sobota, poniedziałek, albo wtorek. Chętnie się wybiorę, mogę się nawet z kimś zabrać jakby co :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Przez te świeta i wolne to jestem do tyłu od jakies 16..0 strony :wallbash: cos tam na szybko przeleciałem i powiem tak po co w weekend chcecie jechać na narty zeby stać w kolejce do wyciągu i pozniej w korkach na drodze. Odżałujcie ten jeden dzien urlopu i pojedziemy w tygodniu z rana pośmigamy pół dnia i spokojnie wrócimy do domu, ja sie pisze bo mam urlop do 14 stycznia :naughty:

Tylko pytanie gdzie bo wczoraj bylem na Soszowie zobaczyc to tak im blizej gor tym mniej sniegu jak u nas, Soszow sztucznie nasniezany i zadna rewelacja moze zaraz po nowym roku spadnie siwezy snieg to bedzie mozna sie wybrac i odstresowac :gwizdanie:

dokładnie - jechać na narty w tygodniu to ten sam koszt a dużo więcej się pośmiga i bez nerwów na drodze

Opublikowano

Co wogóle bierzecie pod uwagę jakis stok, może Pilsko :gwizdanie: Tam jest dość taka szkoła przetrwania :kox:

Opublikowano
  • Autor

Mój brat jedzie dzisiaj ( do niedzieli ) tam gdzie zawsze ja śmigam ( do Istebnej ) na 100% dzisiaj tam śmigaja a jakie są warunki będę wiedział dokładnie jutro :wink4:

Ja tutaj śmigam od 15 lat ( wyciąg nie za długi ) ale jak chcę konkretnie pośmigać to jadę na słowację

http://www.istebna.org/

Opublikowano

:hi: ...siemka

tez jestem za narciarsko - deskarskim wypadem W TYGODNIU panowie bo w weekend to nieporozumienie

Opublikowano
  • Autor

osobiście do tej Istebnej to zawsze śmigałem z samego rana o 7.00, o godz. 8.30 na miejscu, przebrać się, odlać :decayed: i o 9.00 rusza wyciag - do 16.00 człowiek się naśmiga że masakra :good:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:46_________________________________________________W ubiegłym roku karnet od 9.00 do 15.00 lub 16.00 kosztował 45 zł - wg mnie OK :good:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:49_________________________________________________A gdyby tak w razie sprzyjających warunków pogodowych pojechać we wtorek - ilu byłoby chętnych ?

Może ja bym pojechał tak czy siak i poprostu zapytam kto się chce dołączyć :mysli:

Opublikowano

spoko bo jest zielona trasa dla mojej jak najbardziej wiec git pisze sie

Opublikowano

mnie to obojetnie gdzie pojedziemy byle snieg był :naughty: ja tam tez zawsze smigam do Szczyrku na tzw Dyrektorską jest kilka tras z samej góry no i w miare szerokie jak na Polskie warunki ale jest mi obojetnie, mysle ze wtorek byłby najlepszym dniem na wypadzik

Opublikowano
  • Autor

już tam dzwoniłem - karnet od 9.00 do 17.00 to koszt 50zł :naughty:

Opublikowano

ja jeszcze nie wiem w tygodniu czy dam rade bo dawno w robocie nie bylem i nie wiem co jest ale bede wiedzial w poniedzialek czy sie dolacze

Opublikowano
  • Autor

można pojechać raz tam raz tam - problemu nie widze :wink4:

Opublikowano

już tam dzwoniłem - karnet od 9.00 do 17.00 to koszt 50zł :naughty:

to jadymy pełną halą :polew:

Opublikowano
  • Autor

halą :mysli:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 13:58_________________________________________________jak bym to widział tak - zbieramy ludzi, liczymy się, ładujemy sie po 4 osoby w auto, paliwo dzielimy na ilość osó i jedziemy :wink4:

Opublikowano

jak chcę konkretnie pośmigać to jadę na słowację

Na Słowacji się teraz wogóle nie opyla bo od kiedy oni mają Eur dużo się tam pozmieniało :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak chcę konkretnie pośmigać to jadę na słowację

Na Słowacji się teraz wogóle nie opyla bo od kiedy oni mają Eur dużo się tam pozmieniało :gwizdanie:

wiem - ale warunki mege mega lepsze

Opublikowano

ladujemy sie do czarnego b7 wszyscy i jedziemy :polew:

Opublikowano
  • Autor

ladujemy sie do czarnego b7 wszyscy i jedziemy :polew:

jak pojedziemy w 8 osób to paliwo po 7,50 wyjdzie :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.