miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Miron nie znasz jakiegoś łagodniejszego stoku może? Bo chciałem siostrę pouczyć podjechać gdzieś na dniach Somes - tam gdzie wczoraj - ta droga przy której parkowaliśmy, nie stajesz tylko jedziesz dalej prosto jakieś 800m i po tej samej stonie masz kolejny wyciąg właśnie z taką łagodną górką do nauki
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mirek a długi ten stok tam jest? długi nie jest ale za to płaski i łagodny - są tam dwie górki, jedna taka większa i druga właśnie taka do nauki
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ok to dzięki w takim razie podjadę sobie tam jak nie w tym to następnym tygodniu i niech się cieszy a do Bytomia Guru nie chcę bo jak dla mnie to nie frajda latać po śniegu w mieście
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ok to dzięki w takim razie podjadę sobie tam jak nie w tym to następnym tygodniu i niech się cieszy a do Bytomia Guru nie chcę bo jak dla mnie to nie frajda latać po śniegu w mieście Ale to podobno nie ma być frajda dla ciebie tylko dla twojej siostry
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ok to dzięki w takim razie podjadę sobie tam jak nie w tym to następnym tygodniu i niech się cieszy a do Bytomia Guru nie chcę bo jak dla mnie to nie frajda latać po śniegu w mieście Ale to podobno nie ma być frajda dla ciebie tylko dla twojej siostry tak ale klimat górski i jodłowe powietrze robią swoje
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ok to dzięki w takim razie podjadę sobie tam jak nie w tym to następnym tygodniu i niech się cieszy a do Bytomia Guru nie chcę bo jak dla mnie to nie frajda latać po śniegu w mieście Ale to podobno nie ma być frajda dla ciebie tylko dla twojej siostry tak ale klimat górski i jodłowe powietrze robią swoje Przyznaj się że na grzańca jedziesz
SoMeS Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ok to dzięki w takim razie podjadę sobie tam jak nie w tym to następnym tygodniu i niech się cieszy a do Bytomia Guru nie chcę bo jak dla mnie to nie frajda latać po śniegu w mieście Ale to podobno nie ma być frajda dla ciebie tylko dla twojej siostry tak ale klimat górski i jodłowe powietrze robią swoje Przyznaj się że na grzańca jedziesz gdzie tam za kierowce jadę
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ok to dzięki w takim razie podjadę sobie tam jak nie w tym to następnym tygodniu i niech się cieszy a do Bytomia Guru nie chcę bo jak dla mnie to nie frajda latać po śniegu w mieście Ale to podobno nie ma być frajda dla ciebie tylko dla twojej siostry tak ale klimat górski i jodłowe powietrze robią swoje Przyznaj się że na grzańca jedziesz gdzie tam A nie no przecież wcale
kris_kilt Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ehh , czyli pozostaje mi czekać na następną partie długopisów .... no chyba że ktoś miałby odsprzedać - to ja z chęcią !!
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 ehh , czyli pozostaje mi czekać na następną partie długopisów .... no chyba że ktoś miałby odsprzedać - to ja z chęcią !!
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mirek może już koniec ankiety nie psujmy koledze opinii (i humoru )
diman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 no narazie wyglada na to ze pol na pol wiec zamykaj
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nie no pół na pół to bym tego nie nazywał
diman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 jako ze mam samochod do odprowadzenia na parking to ide se poszalec oby sie to nie skonczylo tak jak u katowiczan :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Panowie Miron to dla ciebie żebyś mógł mój avatar pooglądać też na swoim wątku
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Panowie Miron to dla ciebie żebyś mógł mój avatar pooglądać też na swoim wątku Czekaj jak go Dorota dojrzy zza pleców Mirona to nie będzie mógł już chłop wchodzić na forum bez nadzoru
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 GRYFI - idź stąd :polew: wiedziałem
Rekomendowane odpowiedzi