Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pucek wygladasz jak zoombie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Somes podac ci nr konta to zaglosuje w ankiecie na nr 1 :decayed:

nie trzeba :wink4: przynajmniej wiem wszystko :good:

a to Ty też bierzesz wszystko na prawdę??? :polew:

jak bym wiedział to nie głosuję na ostatnią pozycję :decayed:

Pucek wygladasz jak zoombie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

dlaczego tak sądzisz??? :baseball:

Opublikowano

Kiedy konczy sie ankieta ? :gwizdanie:

Opublikowano

chlopaki ja bede mogl zrobic przelew dopiero w piatek moze byc ?? chyba ze komus dam kase i za mnie zrobi przelew :confused4:

Opublikowano

Kiedy konczy sie ankieta ? :gwizdanie:

Nigdy :polew:

Opublikowano

W cz. 5, rece do przodu i suniesz powoli przed siebie, nie widziales nigdy zoombie :tongue4:

Opublikowano

chlopaki ja bede mogl zrobic przelew dopiero w piatek moze byc ?? chyba ze komus dam kase i za mnie zrobi przelew :confused4:

w czwartek będziesz miał przelew :gwizdanie:

widzisz Czester, sam Prezes Ci odpowiedział :polew:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 17:34_________________________________________________

W cz. 5, rece do przodu i suniesz powoli przed siebie, nie widziales nigdy zoombie :tongue4:

jak Miron zaproponował naukę to nie mogłem odmówić, przecież tyle przelewów już zrobiłem :gwizdanie:

kazał to robiłem :polew:

ale zobaczysz na dalszych filmikach co mi to dało :>

Opublikowano

w czwartek będziesz miał przelew :gwizdanie:

widzisz Czester, sam Prezes Ci odpowiedział :polew:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 17:34_________________________________________________

jak Miron zaproponował naukę to nie mogłem odmówić, przecież tyle przelewów już zrobiłem :gwizdanie:

kazał to robiłem :polew:

ale zobaczysz na dalszych filmikach co mi to dało :>

okej dzieki :):D to w piatek dam Ci kase :D

Opublikowano

Wielki brat czuwa :> Ma dzien dobroci, albo miron zrobil mu przelew w co nie wierze :tongue4:

Opublikowano

nie tyle na poważnie co muszę wiedzieć czy jest sens przyjeżdżać na SG jak i tak każdy myśli swoje czy rozejrzeć się za innymi spotami po okolicy :decayed:

Opublikowano

Wielki brat czuwa :> Ma dzien dobroci, albo miron zrobil mu przelew w co nie wierze :tongue4:

No i dobrze , że nie wierzysz.Żeby chociaż troszkę się podlizać , przyjechał tylko na 30 minuto do mnie , żeby odśnieżyć mi wjazd do garażu :thumbdown:

Opublikowano

No i dobrze , że nie wierzysz.Żeby chociaż troszkę się podlizać , przyjechał tylko na 30 minuto do mnie , żeby odśnieżyć mi wjazd do garażu :thumbdown:

a to Ty wczoraj dzwoniłeś...

bo coś tam mówił że gdzieś musi jechać, ale nie chwalił się że dorwał trzecią fuchę :naughty:

Opublikowano

HUGO a mi sie nie da zmienić nicka na MAJKI bez zadnych cyferek :gwizdanie:

:decayed:

HUGO :notworthy: w końcu bez żadnych cyferek

Opublikowano

a to Ty wczoraj dzwoniłeś...

bo coś tam mówił że gdzieś musi jechać, ale nie chwalił się że dorwał trzecią fuchę :naughty:

No dzwoniłem.Trzeba pomagać kolegom.Zawsze pare groszy mu wpadnie :hi:

Opublikowano

Hugo miron cos pisal o 15 styczniu, ze go nie bedzie :mysli: pewnie jakas grupsza imprezka sie szykuje i nie ma kto posprzatac, albo zapowiedzieli sniezyce ? :decayed:

Opublikowano

Hugo miron cos pisal o 15 styczniu, ze go nie bedzie :mysli: pewnie jakas grupsza imprezka sie szykuje i nie ma kto posprzatac, albo zapowiedzieli sniezyce ? :decayed:

Sypie w Lublinie od południa.Nawaliło śniegu jak cholera :shocked: Tak więc znowu pare groszy mu wpadnie :good:

P.S

Puckowi obcięło..........cyferki przy nicku :decayed:

Opublikowano

Hugo coś Ty taki dobry dla nich :mysli:

Opublikowano

Sypie w Lublinie od południa.Nawaliło śniegu jak cholera :shocked: Tak więc znowu pare groszy mu wpadnie :good:

P.S

Jak on sie wyrabia ? prowadzi firme + umowa zlecenie w Arenie (odsniezanie parkingu + wózki parkuje) i jeszcze do Ciebie jezdzi :polew:

Kurde to jeszcze 2 miechy i miron B8 S line wyskoczy :gwizdanie:

Opublikowano

P.S

Akurat zwroci mu sie za droge i na jakiegos winacza jeszcze zostanie :decayed:

Opublikowano

Hugo coś Ty taki dobry dla nich :mysli:

Ja na co dzień taki jestem , tylko wystarczy poprosić :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.