Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze zaloze wontek na chips i jak sie uzbiera z 5 osob to sie pogada z Panem Prezesem Mironem i on moze cos zdziala :naughty:

przy 5 osobach to Wam po 1700 zł załatwie

po 1700zl ? ?

no to promocja :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe

jak dla mnie to mozesz i jako pierwszy sie zapisac bo co wogole ma za znaczenie jakie kto mam miejsce na liscie :mysli:

niby żadne - ale wiesz - są tacy co chcą być na szczycie :decayed:

Opublikowano
pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe

jak dla mnie to mozesz i jako pierwszy sie zapisac bo co wogole ma za znaczenie jakie kto mam miejsce na liscie :mysli:

Pisz się pierwszy i nie pier**l :chytry:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:17_________________________________________________Prezes kurna jesteś to to zobowiązuję :tongue4:

Opublikowano

Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow

Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie:

pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: :polew:

Czyli skonczycie jak większość u Aligatora :wink4:

Ali nie robi niektórych 1,8T tych sterowanych linką AEB a nie wiem jak jest z APU wiec Sky nie mają takiego wyboru jak my :naughty:

Opublikowano

:hi:

Ja tylko strzele z kapelusza i zaraz spadam bo jutro ciezki dzien :kwasny:

Juz za mną chodzi to korytko w koncu cos swojskiego sie zje :slina:

Znalazłem dzis ładną sztuke na allegro jak Wam sie widzi?

http://moto.allegro.pl/item882878210_audi_a4_dtm_avant_2_5_tdi_19_s_line_s_line.html

ZAJEB..A!!!

Opublikowano

Pisz się pierwszy i nie pier**l :chytry:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:17_________________________________________________Prezes kurna jesteś to to zobowiązuję :tongue4:

Bo jak Ty Miron niechcesz to glutek chetnie się pojawi jako pierwszy u koryta :decayed:

Opublikowano

Bo jak Ty Miron niechcesz to glutek chetnie się pojawi jako pierwszy u koryta :decayed:

Ty bo na A6-club.eu czekają już na ciebie :przebiegly:

Opublikowano

:hi:

Ja tylko strzele z kapelusza i zaraz spadam bo jutro ciezki dzien :kwasny:

Juz za mną chodzi to korytko w koncu cos swojskiego sie zje :slina:

Znalazłem dzis ładną sztuke na allegro jak Wam sie widzi?

http://moto.allegro.pl/item882878210_audi_a4_dtm_avant_2_5_tdi_19_s_line_s_line.html

brak Q :thumbdown:

2.5 163kuce :thumbdown:

a cała reszta....................miazga :slina: :slina: :slina:

No szkoda ze to nie 3.0 ale pewnie cena byłaby tez inna, no i faktycznie te 2,5 litrówki nie są fajne do czipsów jak tam tylko 194 konie wyszło ale i tak bym ją przygarnął :evil:

Opublikowano

pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: :polew:

Ali nie robi niektórych 1,8T tych sterowanych linką AEB a nie wiem jak jest z APU wiec Sky nie mają takiego wyboru jak my :naughty:

Tak przypomniało mi się jak Miron średnio uprzejmie to zaakcentował :disgust:

Tak czy siak Kompoty to chyba tylko z Mironem gadają resztę maja gdzieś ....... potem Miron może dyktować ceny .........1700....... :polew:

Opublikowano
  • Autor

kurcze Majki patrzę na tą fure i naprawdę za***iście wygląda - szkoda że takie małe foty no i ten sprzedający troche nieźle bajeruje w opisie - i troszkę dużo ingerencji było w to auto ( wiesz, ze nie było wersji DTM w dieslu ) nie było też bose z 12 głośnikami i wielu innych które sa w opisie :wink4:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:21_________________________________________________

Tak przypomniało mi się jak Miron średnio uprzejmie to zaakcentował :disgust:

Tak czy siak Kompoty to chyba tylko z Mironem gadają resztę maja gdzieś ....... potem Miron może dyktować ceny .........1700....... :polew:

:decayed: :decayed:

Opublikowano

kurcze Majki patrzę na tą fure i naprawdę za***iście wygląda - szkoda że takie małe foty no i ten sprzedający troche nieźle bajeruje w opisie - i troszkę dużo ingerencji było w to auto ( wiesz, ze nie było wersji DTM w dieslu ) nie było też bose z 12 głośnikami i wielu innych które sa w opisie :wink4:

Jak dokładnie sie wczytasz w opis aukcji to wychodzi ze ten DTM jest dokładany bo gosc pisze ze daje do auta ori zderzak przód + cos tam jeszcze. Moze poprostu robił go jak diman swojego S line. Ale na pierwszy rzut oka auto robi wrażenie

Opublikowano

Egon ciężko będzie nam zebrać nawet te 5 aut do compotów ,

bo wszyscy teraz się szykują do Aligatora i tam zapłacą max 1000zeta .

Wiec jeżeli będę mógł się podłączyć pod tą grupę to tak zrobię :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

kurcze Majki patrzę na tą fure i naprawdę za***iście wygląda - szkoda że takie małe foty no i ten sprzedający troche nieźle bajeruje w opisie - i troszkę dużo ingerencji było w to auto ( wiesz, ze nie było wersji DTM w dieslu ) nie było też bose z 12 głośnikami i wielu innych które sa w opisie :wink4:

Jak dokładnie sie wczytasz w opis aukcji to wychodzi ze ten DTM jest dokładany bo gosc pisze ze daje do auta ori zderzak przód + cos tam jeszcze. Moze poprostu robił go jak diman swojego S line. Ale na pierwszy rzut oka auto robi wrażenie

nie no jasne że przerabiane - fure trzeba zobaczyć na żywo bo takie przerabianie ma pewne minusy a tych małych fotek trudno określić - tak czy siak furacz z daleka wygląda pięknie - jeżeli chodzi o wygląd to zamieniłbym się od ręki

Opublikowano

Ale na pierwszy rzut oka auto robi wrażenie

Robi wrażenie to tak delikatnie powiedziane :naughty:

Opublikowano
  • Autor

teraz lista powinna wszystkim odpowiadać :polew:

Opublikowano

No troszke przesadziłeś :disgust:

Opublikowano

O k**wa z jednym Mironem to jeszcze dawaliśmy radę ale z dwoma to już przegięcie :polew:

Opublikowano

O ku***a z jednym Mironem to jeszcze dawaliśmy radę ale z dwoma to już przegięcie :polew:

Nie pękaj nie zjedzą Ci wszystkiego :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

O ku***a z jednym Mironem to jeszcze dawaliśmy radę ale z dwoma to już przegięcie :polew:

:decayed:

Majki a jeszcze odnośnie tej fury - nie wydaje Ci się, że fura jest jakoś zbyt tania :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.