Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Somes - a Ty czemu się na piatek nie piszesz Zapewne już ma zaplanowane jakieś ........ ruchanko i mu koliduje
czester Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają Rozwaliles mnie tymi ramkami :polew: Siema ja w Piatek sie moge spoznic bo mam wyklady na prawko ale mam nadzieje ze do 19 sie wyrobie Egon to ty prawka nie masz ? :doh1:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają Rozwaliles mnie tymi ramkami :polew: Siema ja w Piatek sie moge spoznic bo mam wyklady na prawko ale mam nadzieje ze do 19 sie wyrobie Egon to ty prawka nie masz ? :doh1:
czester Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ups mi sie kliknelo przez przypadek :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ups mi sie kliknelo przez przypadek :gwizdanie: Trudno niech szuka
egon47 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają Rozwaliles mnie tymi ramkami :polew: Siema ja w Piatek sie moge spoznic bo mam wyklady na prawko ale mam nadzieje ze do 19 sie wyrobie Egon to ty prawka nie masz ? :doh1: ile mozna jezdzic na krzywy ryj w koncu kiedys trzeba je zrobic
czester Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nigdy nie miales, czy ci zabrali ?
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nigdy nie miales, czy ci zabrali ? Zawsze miał .......... zamiar zrobić
czester Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nigdy nie miales, czy ci zabrali ? Zawsze miał .......... zamiar zrobić
Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nigdy nie miales, czy ci zabrali ? Zawsze miał .......... zamiar zrobić
SoMeS Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobry czy jeszcze coś komuś dziś busem przewieźć? k**wa
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobry czy jeszcze coś komuś dziś busem przewieźć? ku***a A byłeś podejrzany że jeszcze śpisz
SoMeS Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 nie no cały czas coś robię wypiję kawkę i spadam rezać podsufitke i słupki :gwizdanie:
czester Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobry czy jeszcze coś komuś dziś busem przewieźć? ku***a Jakim busem ? Somes czarna podsufitka ? Somes jedziesz do chaty ? http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?t=muchy
SoMeS Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jakim busem ? Somes czarna podsufitka ? Somes jedziesz do chaty ? http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?t=muchy mam takiego busa identycznego na którym czasem dorabiam http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T1300459 tylko kolor niebieski do chaty jeszcze nie wiem zobaczę... a podsufitka i słupki taaa w czarnej alcantarze
czester Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stac cie na takiego busa, a jezdzisz stara B5 :polew: Rozumiem, ze obijales to alcantara ? Nie przejmuj sie tym co o tobie niektorzy pisza na tym forum, tak naprawde cie lubia, takze mozesz spokojnie przyjechac w piatek
SoMeS Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Stac cie na takiego busa, a jezdzisz stara B5 :polew: Rozumiem, ze obijales to alcantara ? Nie przejmuj sie tym co o tobie niektorzy pisza na tym forum, tak naprawde cie lubia, takze mozesz spokojnie przyjechac w piatek niestety biznes jest dla mnie w tej chwili ważniejszy niż nowe fury poza tym to są inwestycje na lata i z tego ja czy ojciec tez mamy zyski więc daruj sobie tak taka ala alcantara ale bardzo fajny materiał podbity... nie obijałem jeszcze tylko właśnie idę to robić [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 18:16_________________________________________________dobra spadam się bawić
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dlaczego w liście chętnych są dwie 13 :mysli:
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dlaczego w liście chętnych są dwie 13 :mysli: Gliwickie się sypią :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi