Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Glutek mam nadzieje że jesteś na dziś przygotowany i wiesz jakie koszulki obowiązują :gwizdanie: Ja jestem ze Śląska to nawet jak bym miał to bym nie ubrał koszulki Wielkopolski Miron mam nadzieję że przy wejściu zrobisz coś z tym cfaniaczkiem Zawsze może próbować ale czy da radę........... :gwizdanie: Haloooo czy moderator globalny widzi zachowanie tego forumowicza
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Glutek mam nadzieje że jesteś na dziś przygotowany i wiesz jakie koszulki obowiązują :gwizdanie: Ja jestem ze Śląska to nawet jak bym miał to bym nie ubrał koszulki Wielkopolski Miron mam nadzieję że przy wejściu zrobisz coś z tym cfaniaczkiem Zawsze może próbować ale czy da radę........... :gwizdanie: Haloooo czy moderator globalni widzi zachowanie tego forumowicza Widzi ale boi się zareagować
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Glutek mam nadzieje że jesteś na dziś przygotowany i wiesz jakie koszulki obowiązują :gwizdanie: Ja jestem ze Śląska to nawet jak bym miał to bym nie ubrał koszulki Wielkopolski Miron mam nadzieję że przy wejściu zrobisz coś z tym cfaniaczkiem Zawsze może próbować ale czy da radę........... :gwizdanie: Haloooo czy moderator globalni widzi zachowanie tego forumowicza Widzi ale boi się zareagować Ładne przelewy musisz puszczać skoro tak kozakujesz
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 zero odpowiedzi dzięki Spoko na nas zawsze możesz liczyć Dobra ja spadam Na razie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 17:19_________________________________________________ Glutek mam nadzieje że jesteś na dziś przygotowany i wiesz jakie koszulki obowiązują :gwizdanie: Ja jestem ze Śląska to nawet jak bym miał to bym nie ubrał koszulki Wielkopolski Miron mam nadzieję że przy wejściu zrobisz coś z tym cfaniaczkiem Zawsze może próbować ale czy da radę........... :gwizdanie: Haloooo czy moderator globalni widzi zachowanie tego forumowicza Widzi ale boi się zareagować Ładne przelewy musisz puszczać skoro tak kozakujesz
Skydiver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Skoro wszyscy poszli to i ja lecę w teren [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 17:35_________________________________________________Jutro 16:30 w TVN TURBO polecam
gregory Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jutro 16:30 w TVN TURBO polecam Sky-lotnik Czekam i czekam na imprezowiczów a oni nie nadchodzą
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jutro 16:30 w TVN TURBO polecam Sky-lotnik Czekam i czekam na imprezowiczów a oni nie nadchodzą a co będzie w tym tvn? hehe Gregor niewiem czy się ich doczekasz a jak już będą to niebędą w stanie pisać :polew:
gregory Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Mogę się założyć, że jeszcze wejdą na forum :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Mogę się założyć, że jeszcze wejdą na forum :gwizdanie: nom wejść to wejdą ale będą bulgotali w niezrozumianym języku hehe będą pisać szyfrem hehehe
Patrikos28 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 ja już po spociku można go zaliczyć do tych udanych
gregory Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Mogę się założyć, że jeszcze wejdą na forum :gwizdanie: nom wejść to wejdą ale będą bulgotali w niezrozumianym języku hehe będą pisać szyfrem hehehe To się dobrze zrozumiemy....... [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 23:56_________________________________________________ ja już po spociku można go zaliczyć do tych udanych Czyli co Pucek cię nie objechał :>
gregory Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja też spadam, skoro reszta jeszcze baluje Do jutra
Patrikos28 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Mogę się założyć, że jeszcze wejdą na forum :gwizdanie: nom wejść to wejdą ale będą bulgotali w niezrozumianym języku hehe będą pisać szyfrem hehehe To się dobrze zrozumiemy....... [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 23:56_________________________________________________ ja już po spociku można go zaliczyć do tych udanych Czyli co Pucek cię nie objechał :> ma się rozumieć :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:20_________________________________________________podejrzana sprawa ,że nikt nie wszedł na forum :gwizdanie: chyba jednak do tego Queensa pojechali
gregory Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 podejrzana sprawa ,że nikt nie wszedł na forum :gwizdanie: chyba jednak do tego Queensa pojechali Pod Rybnik ma się rozumieć :gwizdanie: Skubani
Patrikos28 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie no zartowali ,że na dupakę pojadą ... ...tylko z naszym tempem to na 10 000 zrobimy impre w jakimś night clubie [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:28_________________________________________________no nic trzeba iśc spać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi