Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, okno zamontować to pikuś drzwi też, sam montowałem już nawet
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: to Ty tylko na 900 robisz :gwizdanie: coś cienko no właśnie, myśląc a co to jest 900 metrów, ale jak się bardziej zastanowisz jak długo jedziesz autem żeby przejechać taki odcinek to potem sobie wyobraź że jedziesz w pionie a nie poziomie Pucek , ja niewiem jak tam jest , ale domyślam się że max ciężko - mój ojciec robi na grubie , więc czasem widzę jaki zajechany przychodzi ...ja byłem tylko na Guido w Zabrzu , ale to dla "turystów" tylko , chodź wina max szybka jest
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 all siema kiedy na spota wpadniesz bo pomalu to cie juz pamietac nie bedziemy zawsze jest tak ze jak jest spot to mi cos sie nawinie ......dzis mam dzionek do dyspozycji a spota niema :> jutro piątek(Forum)i juz dzis wiem ze jutro dluzej robie :thumbdown:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, okno zamontować to pikuś drzwi też, sam montowałem już nawet Ale to są drzwi wejściowe do sklepu także trochę inne niż takie z mieszkania + okna (czytaj witryny) no i niestety trzeba na to wszystko kuć w ścianie i obudowywać po założeniu Więc to nie jest praca typu: wywalić stare drzwi i wstawić nowe, bo jak by to tylko na tym polegało to sam bym se to zrobił
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kris, to co widzisz na Guido to jest super mega "hajlajf" tam można tylko zobaczyć co jak wygląda, bo na żadnej innej kopalni nie jest tak czysto i pięknie jak tam [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:51_________________________________________________ Guru, okno zamontować to pikuś drzwi też, sam montowałem już nawet Ale to są drzwi wejściowe do sklepu także trochę inne niż takie z mieszkania + okna (czytaj witryny) no i niestety trzeba na to wszystko kuć w ścianie i obudowywać po założeniu Więc to nie jest praca typu: wywalić stare drzwi i wstawić nowe, bo jak by to tylko na tym polegało to sam bym se to zrobił nie no Guru, ja nawet murować potrafię ale myślałem że to chcesz w mieszkaniu robić, to by się zrobiło i potem coś wypiło, a tak w sklepie to odpadam
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: Pucek to ty tam igrasz ze śmiercią normalnie Guru, niestety, zjeżdżając na "dół" nie masz pewności że wyjedziesz ale ludzie nie znający pracy na kopalniach myślą że tam jest kolorowo, nasłuchają się jak tam jest fajnie od ludzi którzy mają takie fuchy że nawet się nie ubrudzi, dlatego też ja wolę na ten temat nie rozmawiać z tymi którzy chociaż raz nie zjechali i tego nie doświadczyli Ja się czasem ubrudzę u mnie w pracy Na dole byłem kilka razy z wujkiem i wcale wam nie zazdroszczę Ale serio nie o samo pracę mi się rozchodzi tylko o twoje jeżdżenie na taśmie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________Diman a ty byś umiał zrobić drzwi wejściowe + zamontować 3 okna :?: no a co masz cos
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie no Guru, ja nawet murować potrafię ale myślałem że to chcesz w mieszkaniu robić, to by się zrobiło i potem coś wypiło, a tak w sklepie to odpadam A wiesz piwko to zawsze można wypić Guru, akurat wczoraj miałem do wyboru, zapieprzać i wyjechać szybciej albo leżeć i wyjechać później... :gwizdanie: Ważne że wyjechałeś a nie zasnąłeś na taśmociągu no właśnie zasnął na taśmie i wyjechał na niej a Ty myślisz że te taśmy wyciągają urobek 900 metrów w górę??? jak bym zajechał to jedynie do zbiornika, a tam raczej by się skończył mój żywot :gwizdanie: Pucek to ty tam igrasz ze śmiercią normalnie Guru, niestety, zjeżdżając na "dół" nie masz pewności że wyjedziesz ale ludzie nie znający pracy na kopalniach myślą że tam jest kolorowo, nasłuchają się jak tam jest fajnie od ludzi którzy mają takie fuchy że nawet się nie ubrudzi, dlatego też ja wolę na ten temat nie rozmawiać z tymi którzy chociaż raz nie zjechali i tego nie doświadczyli Ja się czasem ubrudzę u mnie w pracy Na dole byłem kilka razy z wujkiem i wcale wam nie zazdroszczę Ale serio nie o samo pracę mi się rozchodzi tylko o twoje jeżdżenie na taśmie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________Diman a ty byś umiał zrobić drzwi wejściowe + zamontować 3 okna :?: no a co masz cos No będę miał
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kris, to co widzisz na Guido to jest super mega "hajlajf" tam można tylko zobaczyć co jak wygląda, bo na żadnej innej kopalni nie jest tak czysto i pięknie jak tam Domyślam się , ale przynajmniej jakaś mini namiastkę i wyobrażenie tego można mieć jak to wygląda..., jak pisałem - warunki dla turystów : posadzka , kafelki itd heheh....a skoro już o Guido - polecam się wybrać , dobre koncerty się tam odbywają i fajny klimat jest (tak nawiasem mówiąc)_________________________________________________ a skoro już przy imprezach .... Somes - Stodolnia zimą już nie jest taka fajna jak latem - zdecydowanie mniej ludzi ... ale nadal daje rade !!
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, to może weź w końcu napisz oficjalnie, KOLEDZY, WPADNIJCIE DO MNIE NA PIWO a tak niby proponujesz a jak przyjdzie co do czego to siedzisz cicho :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment Eeeee to widzę że ekipa jakaś się zbierze Bo ja szczerze takich rzeczy jeszcze nie robiłem a nie chciał bym czegoś spartolić [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:57_________________________________________________ Guru, to może weź w końcu napisz oficjalnie, KOLEDZY, WPADNIJCIE DO MNIE NA PIWO a tak niby proponujesz a jak przyjdzie co do czego to siedzisz cicho :gwizdanie: Ja nie mówię o moim mieszkaniu Pucek ale ten pomysł też trzeba obgadać Jak dobrze pójdzie to 12-13-14 lutego mi się wolny weekend szykuje to można coś pomyśleć
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment Eeeee to widzę że ekipa jakaś się zbierze Bo ja szczerze takich rzeczy jeszcze nie robiłem a nie chciał bym czegoś spartolić nie no ja takie rzeczy kiedys zawodowo robilem ale nie przy 15 stpniowym mrozie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment Eeeee to widzę że ekipa jakaś się zbierze Bo ja szczerze takich rzeczy jeszcze nie robiłem a nie chciał bym czegoś spartolić no mając dwie lewe ręce to się nie dziwie to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment tak, jasne i co jeszcze? ja mam za daleko na SG żeby jeździć tam coś robić, a tak po za tym to na takim mrozie to dziękuję :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment Eeeee to widzę że ekipa jakaś się zbierze Bo ja szczerze takich rzeczy jeszcze nie robiłem a nie chciał bym czegoś spartolić [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:57_________________________________________________ Guru, to może weź w końcu napisz oficjalnie, KOLEDZY, WPADNIJCIE DO MNIE NA PIWO a tak niby proponujesz a jak przyjdzie co do czego to siedzisz cicho :gwizdanie: Ja nie mówię o moim mieszkaniu Pucek ale ten pomysł też trzeba obgadać Jak dobrze pójdzie to 12-13-14 lutego mi się wolny weekend szykuje to można coś pomyśleć no to ja sie pisze :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment Eeeee to widzę że ekipa jakaś się zbierze Bo ja szczerze takich rzeczy jeszcze nie robiłem a nie chciał bym czegoś spartolić no mając dwie lewe ręce to się nie dziwie Spadaj ja mam za daleko na SG żeby jeździć tam coś robić, a tak po za tym to na takim mrozie to dziękuję :gwizdanie: Nie na SG tylko na SY (Bytom) to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment Eeeee to widzę że ekipa jakaś się zbierze Bo ja szczerze takich rzeczy jeszcze nie robiłem a nie chciał bym czegoś spartolić nie no ja takie rzeczy kiedys zawodowo robilem ale nie przy 15 stpniowym mrozie :gwizdanie: Spokojnie Diman jak co to i tak dopiero będzie coś na początku marca [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:01_________________________________________________ to sie wezmiemy z puckiem to bedzie moment Eeeee to widzę że ekipa jakaś się zbierze Bo ja szczerze takich rzeczy jeszcze nie robiłem a nie chciał bym czegoś spartolić [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 15:57_________________________________________________ Guru, to może weź w końcu napisz oficjalnie, KOLEDZY, WPADNIJCIE DO MNIE NA PIWO a tak niby proponujesz a jak przyjdzie co do czego to siedzisz cicho :gwizdanie: Ja nie mówię o moim mieszkaniu Pucek ale ten pomysł też trzeba obgadać Jak dobrze pójdzie to 12-13-14 lutego mi się wolny weekend szykuje to można coś pomyśleć no to ja sie pisze :gwizdanie: No ja myślę
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%%
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:05_________________________________________________ odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% Ale z góry mówię że nic nie obiecuję żeby potem nie było Wiecie jak u mnie jest z robotą Ale na razie ma się wszystko właśnie ku temu żeby się udało
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 GURU jak tylko będę miał w tym czasie coś wolnego to też Ci mogę pomóc przy tych pracach budowlanych ... ... w końcu z ojcem dom wybudowałem
Rekomendowane odpowiedzi