piterra Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Sky byłem na forum A6 i pytali tam o Ciebie piszą że Skydiver to ten co ma A6 + webasto + silnik 1.9 na spółę z kolegą :polew: :polew:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 dobra ide po wozek i jada do katowic do pozniej
Skydiver Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Sky byłem na forum A6 i pytali tam o Ciebie piszą że Skydiver to ten co ma A6 + webasto + silnik 1.9 na spółę z kolegą :polew: :polew: I co chciałeś się karnąc porządna fura że mnie tam szukałeś A podobno z EU cię wywalili więc wróciłeś :polew:
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 ale cos prezesa dzisiaj nie bylo tylko rano az niemozliwe ciekawe czy mu sie nic nie stalo to do niego nie podobne już się tak o mnie nie martw teraz też tylko na 5 min wpadam i spadam na hale [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:06_________________________________________________ Witam z wieczora Panowie nie wiem czy wiecie ale nasz Prezes jest w zarządzie naszego forum Miron a Ty coś taki zdziwiony - ktoś musi ogarniać ten burdel
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam z wieczora Panowie nie wiem czy wiecie ale nasz Prezes jest w zarządzie naszego forum Miron a Ty coś taki zdziwiony - ktoś musi ogarniać ten burdel I do tego wybrali akurat ciebie to chyba głosowali po pijaku :polew:
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam z wieczora Panowie nie wiem czy wiecie ale nasz Prezes jest w zarządzie naszego forum Miron a Ty coś taki zdziwiony - ktoś musi ogarniać ten burdel I do tego wybrali akurat ciebie to chyba głosowali po pijaku :polew: a widzisz tam kogoś normalnego - pasuję tam idealnie
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam z wieczora Panowie nie wiem czy wiecie ale nasz Prezes jest w zarządzie naszego forum Miron a Ty coś taki zdziwiony - ktoś musi ogarniać ten burdel I do tego wybrali akurat ciebie to chyba głosowali po pijaku :polew: a widzisz tam kogoś normalnego - pasuję tam idealnie Nie potwierdzam Ale i nie zaprzeczam
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 no i masz po gwiazdce - to było podchwytliwe pytanie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:27_________________________________________________Guru w ramach przeprosin możesz sie do mnie zwracać: Mironie Prezesie Moderatorze Globalny Vipie Zarządco czy ja Guru zwykły klubowicz mogę napisać posta
piterra Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no i masz po gwiazdce - to było podchwytliwe pytanie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:27_________________________________________________Guru w ramach przeprosin możesz sie do mnie zwracać: Mironie Prezesie Moderatorze Globalny Vipie Zarządco czy ja Guru zwykły klubowicz mogę napisać posta hahahaaha
egon47 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Siema Pitek masz moze dokladke przedniego zderzaka na zbyciu ??
piterra Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Siema Pitek masz moze dokladke przedniego zderzaka na zbyciu ?? a co Ci się z twoją stało[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:01_________________________________________________niestety nie mam
egon47 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Siema Pitek masz moze dokladke przedniego zderzaka na zbyciu ?? a co Ci się z twoją stało[br]Dopisany: 02 Luty 2010, 20:01_________________________________________________niestety nie mam polamana jest troche ;/
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no i masz po gwiazdce - to było podchwytliwe pytanie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:27_________________________________________________Guru w ramach przeprosin możesz sie do mnie zwracać: Mironie Prezesie Moderatorze Globalny Vipie Zarządco czy ja Guru zwykły klubowicz mogę napisać posta :polew:
piterra Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no i masz po gwiazdce - to było podchwytliwe pytanie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:27_________________________________________________Guru w ramach przeprosin możesz sie do mnie zwracać: Mironie Prezesie Moderatorze Globalny Vipie Zarządco czy ja Guru zwykły klubowicz mogę napisać posta :polew: Coś Mirka poniosło
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no i masz po gwiazdce - to było podchwytliwe pytanie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:27_________________________________________________Guru w ramach przeprosin możesz sie do mnie zwracać: Mironie Prezesie Moderatorze Globalny Vipie Zarządco czy ja Guru zwykły klubowicz mogę napisać posta :polew: Coś Mirka poniosło Dostał trochę władzy do dyspozycji to mu odbiło A może to po tym skoku do piwnicy :polew:
piterra Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no i masz po gwiazdce - to było podchwytliwe pytanie [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 19:27_________________________________________________Guru w ramach przeprosin możesz sie do mnie zwracać: Mironie Prezesie Moderatorze Globalny Vipie Zarządco czy ja Guru zwykły klubowicz mogę napisać posta :polew: Coś Mirka poniosło Dostał trochę władzy do dyspozycji to mu odbiło A może to po tym skoku do piwnicy :polew: stok stokiem ale ta wirtualna deska snowboardowa po prostu Mega KOZAk
MercDG Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam, szukam osoby która pomoże przy zakupie a4 b5 autko jest w gliwicach w "komisie" "J i M" oto temat z zakupu kontrolowanego: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_a4_prosba_o_sprawdzenie_vagiem_gliwice-t114633.0.html P.s. Sorry że sie tu tak wciołem i zrobiłem mały OT ale potrzebuje waszej pomocy bo jestem zielony w tych tematach a chciał bym sprawdzić dokładnie auto za nim wydam na nie wszystkie zaoszczędzone pieniądze. pozdrawiam i z góry dziękuje za każdy odzew w tej sprawie
Rekomendowane odpowiedzi