Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym ci użyczył, ale nie ma w domu, a poza tym to nie wiem czy chciało by ci się jechać 50km w jedną stronę :gwizdanie:

chciało by mi się bo jestem zdesperowany :tongue4: jutro mam masę jeżdżenia załatwiania itd i mogę nie mieć na to czasu a chcę na tych kołach jechać :kwasny:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 18:52_________________________________________________

i dla tego to zaproponowal :tongue4::polew:

Diman a Ty mówiłeś że masz jakiegoś blaszaka kawałek? :decayed:

somes ano mam ale teraz tam mój wujek stoi swoim wozidlem

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym ci użyczył, ale nie ma w domu, a poza tym to nie wiem czy chciało by ci się jechać 50km w jedną stronę :gwizdanie:

chciało by mi się bo jestem zdesperowany

No w sumie to byłaby niezła przygoda dla ciebie, zobaczyć garaż w którym urodziło się moje 1.8T

:polew:

heh dokladnie ja tez bym takiego czegos niezrobil;p ale mozna sie nabrac :naughty:

Tylko jak stoi centralnie przodem ciężko odróżnić, choć pewnie jakiś maniak B7 coś tam by zauważył, chodźby po szybie czy dachu.[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 18:57_________________________________________________

Ja będę na weekend w PL tylko nie wiem czy dostępny będę w piątek już od rana czy dopiero w sobotę rano.

ahas kurde mogl bys byc w piatek to bys przywiozl mi na zlot rure bo na sobote jestem z kuzynem umowiony na wyciecie tlumika i dospawania koncowek wiec od razu bym sobie kat rure przekrecil

Niestety to nie zależy odemnie, a od roboty. Dopiero będę wiedział prawdopodobnie we środę.

Opublikowano

ale lipa :thumbdown:

kurde co tu wymyśleć :mysli:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 19:02_________________________________________________

No w sumie to byłaby niezła przygoda dla ciebie, zobaczyć garaż w którym urodziło się moje 1.8T

nie bój się nie kręci mnie apu, aeb itp więc bym się nie :jerk:

:polew:

Opublikowano

ale lipa :thumbdown:

kurde co tu wymyśleć :mysli:

jedź do oponiarzy z rana :cool1:

Opublikowano

jedź do oponiarzy z rana :cool1:

pierdziele ich nie mam na to czasu a wymienić jutro to sobie mogę sam :wink4:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 19:05_________________________________________________dobra ja spadam do Keżora :notworthy::decayed:

będę potem :hi:

Opublikowano

ale zaoszczędzisz trochę czasu :) pneumatyczny podnośnik i klucz ułatwiają sprawę :)

Opublikowano

ale zaoszczędzisz trochę czasu :) pneumatyczny podnośnik i klucz ułatwiają sprawę :)

i przy okazji sprawdzą mu czy ma dobrze wyważone te kółka

Opublikowano
  • Autor

:hi:

nie pojechałem - z 5 chętnych do 14.00 zostało 2 i zrezygnowaliśmy

Somes jechałeś do Keżora koła zmieniać ? bo jak wiadomo blaszak to ja mam - tylko zgadać byśmy sie musieli

Opublikowano

:hi:

nie pojechałem - z 5 chętnych do 14.00 zostało 2 i zrezygnowaliśmy

Somes jechałeś do Keżora koła zmieniać ? bo jak wiadomo blaszak to ja mam - tylko zgadać byśmy sie musieli

zimno tam masz wiec se odpuścił :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Guru nie wiem z kim Ty masz być w pokoju w Bukowinie ale to musi być ktoś wyjątkowy, że z jego powodu takie zakupy robisz :gwizdanie:

5ce39493dce8a4fam.jpg

Opublikowano

Guru nie wiem z kim Ty masz być w pokoju w Bukowinie ale to musi być ktoś wyjątkowy, że z jego powodu takie zakupy robisz :gwizdanie:

5ce39493dce8a4fam.jpg

gdzieś ty miron znowu po sklepach łaził :mysli:

Opublikowano
  • Autor

5ce39493dce8a4fam.jpg

sorry ale obiecałem Guremu, że nie powiem gdzie go spotkałem

Opublikowano

5ce39493dce8a4fam.jpg

sorry ale obiecałem Guremu, że nie powiem gdzie go spotkałem

spoko rozumiem :good:

Opublikowano

5ce39493dce8a4fam.jpg

Ciekawe co by Pucek powiedział na takiego Guru z cycuszkami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

5ce39493dce8a4fam.jpg

Ciekawe co by Pucek powiedział na takiego Guru z cycuszkami :decayed:

to może być dla niego trafne rozwiązanie - jest za co chwycić i co potrzymać a do kina zapraszać nie trzeba :polew:

Opublikowano

A Pucek niby ma już za co trzymać... :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:blink:

dawaj foty :decayed:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 21:15_________________________________________________coś wyrwał na ten wydech z foto :naughty:

Opublikowano

a co masz jakies domysly ze nie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

pewnie coś wie :naughty:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 21:18_________________________________________________lub coś widział

Opublikowano

diman wie :chytry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.