MAJKI Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Krolu, Guru, Czester - płaciliście już za zlot ? majki tez chyba sie splukal na modach nie ma wplacone :gwizdanie: Nie no co jak co ale na zlot to mi jeszcze zostało ale dopiero jutro bedzie wysłane ale odpowiedni ludzie zostali poinformowani na PW :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Krolu, Guru, Czester - płaciliście już za zlot ? majki tez chyba sie splukal na modach nie ma wplacone :gwizdanie: Nie no co jak co ale na zlot to mi jeszcze zostało ale dopiero jutro bedzie wysłane ale odpowiedni ludzie zostali poinformowani na PW :gwizdanie:
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 zrobiłem swój pierwszy poradnik na forum... prosty ale potrzebny, ciekawe czy się przyjmnie
mech15 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 zrobiłem swój pierwszy poradnik na forum... prosty ale potrzebny, ciekawe czy się przyjmnie daj link
Patrikos28 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 zrobiłem swój pierwszy poradnik na forum... prosty ale potrzebny, ciekawe czy się przyjmnie zatytułowany : "jak się lansować na Recaro" :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 zrobiłem swój pierwszy poradnik na forum... prosty ale potrzebny, ciekawe czy się przyjmnie zatytułowany : "jak się lansować na Recaro" :gwizdanie: jak wyspać się w rekaro:)
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 :disgust: jak uruchomić vaga na win7 64 bit
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 taki bez szału, niby proste ale jak nie wiesz jak to zrobić to nie dasz sobie rady http://www.a4-klub.pl/smf/all_vag_com_na_windowsie_7_wersja_64_bitowa-t120147.0.html [br]Dopisany: 28 Luty 2010, 19:57_________________________________________________ja się z tym męczyłem kilka godzin samemu jak to uruchomić dopiero gdzieś na stronie microsoftu znalazłem ten xp mode
mech15 Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tu mocny tekst z katowickich: Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... :decayed:
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tu mocny tekst z katowickich: Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... :decayed: on w pewnym stopniu nawiązuje do naszego wypadu do spiża :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tu mocny tekst z katowickich: Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... :decayed: on w pewnym stopniu nawiązuje do naszego wypadu do spiża :gwizdanie: nieprawda
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tu mocny tekst z katowickich: Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... :decayed: on w pewnym stopniu nawiązuje do naszego wypadu do spiża :gwizdanie: nieprawda :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tu mocny tekst z katowickich: Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... :decayed: on w pewnym stopniu nawiązuje do naszego wypadu do spiża :gwizdanie: nieprawda prawda Keżor, to pochwal się, dobrze smakuje Wolf?
keżor Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tu mocny tekst z katowickich: Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... :decayed: on w pewnym stopniu nawiązuje do naszego wypadu do spiża :gwizdanie: nieprawda prawda Keżor, to pochwal się, dobrze smakuje Wolf? Wolf był jako przedskoczek wyczyścił teren z makowca :polew:
Guregoru Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 tu mocny tekst z katowickich: Na dyskotece chłopak całuje się z dziewczyną, tylko ona co jakiś czas spluwa. Chłopak w końcu nie wytrzymał i pyta: -Co ty tak plujesz co chwilę?! Dziewczyna, lekko zawstydzona: -Aaaaa, bo przed chwilą robiłam laskę Grześkowi....., a on walił wcześniej w d*pę Bożenę....., a ona jadła makowca..... :decayed: on w pewnym stopniu nawiązuje do naszego wypadu do spiża :gwizdanie: nieprawda prawda Keżor, to pochwal się, dobrze smakuje Wolf? Ładne rzeczy się dzieją na Katowickich imprezach
Rekomendowane odpowiedzi