Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

świony dzisiaj w katowicach :zemdlal:

ja juz chce lato :decayed:[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 10:53_________________________________________________

dobry z rana :hi:

:kawa:

doooobry :cool1:

Nie dla wszystkich jak napisał Cordii :gwizdanie:

wzial udzial w konkursie "zbieraj punkty, odbieraj nagrody" wiec tez ma powody do radosci :>

W tym momencie zmienia to postać rzeczy :polew: :polew: :polew:

Ale nie pochwalił się ile go skasowali za ta punktację :mysli: :laghing2:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widocznie musi dozbierac :laghing2:

Opublikowano

QRi gdzie na swionach mozna Cie trafic :?:

osiedle na wzgorzu - tam mieszkam, bywam tez w centrum, na granitowej u siostry - kojarzysz ??

ma jakichs znajomych w SW ? :)[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 10:58_________________________________________________

widocznie musi dozbierac :laghing2:

za wyprzedzanie przed przejsciem tez dostalem kiedys 9 i 300 chyba

Opublikowano

QRi gdzie na swionach mozna Cie trafic :?:

osiedle na wzgorzu - tam mieszkam, bywam tez w centrum, na granitowej u siostry - kojarzysz ??

ma jakichs znajomych w SW ? :)

szwagra,zut beretem od rynku

Opublikowano

rynek to zbyt wyniosłe stwierdzenie :decayed:

juz ponad miesiac bez czarnej jestem :angry: - alez sie niecierpliwie ;(

Opublikowano

fakt ,do rynku troche brakuje :polew: :polew: miesiac ? tak zaniedbac :gwizdanie: :gwizdanie:

lece pojezdzic ONline :decayed:

Opublikowano

Nie chciałem sie z nimi kłucic bo do przejscia było jeszcze z 50 m a koles miał migacz właczony w lewo to go prawym :gwizdanie: :gwizdanie:. Pierwszy raz widziałem jak pały zawracaja na recznym :kox: ale do xenonu sie nie przyczepili :evil:ide zmieniać na letnie bo troche cieplej sie zrobiło i d*py powychodziły z domów. :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

fakt ,do rynku troche brakuje :polew: :polew: miesiac ? tak zaniedbac :gwizdanie: :gwizdanie:

radzikowski :(

a jak sie w piatek dowiedzialem - niewiele drozej moglem miec sprzeglo helixa - ykhm .... "nieco" lepsze. no ale teraz to juz mam po makale, wiedza na przyszłosc

Swoja droga bedzie nowy mod - lusterka w carbonie di-noc 3M, bo musze kupic nowe i przed ewentualnym malowaniem sprawdze jak to sie prezentuje w carbonie

ale chyba tak zostanie, bo okleina juz przyszła i jestem mile zaskoczony jego wygladem :)

Opublikowano

jestem :bry:

na starcie napiszę tylko ŻYJĘ :kox:

więc, piątek, jadę sobie z roboty i telefon od Dimana - jedziemy na spiż, szybkie golenie, włosy na żel, przebrać się i o 23 wyjeżdżamy z Knurowa, Diman kierowca :notworthy: Gregor, Mirek :naughty: i ja...zabudowali po piwku na start, pogadali o spocie, no i jesteśmy, za chwilę podjeżdża Esa i pali gumsko :good:

wchodzimy, małe kłopoty z kartami ale opanowane, wchodzimy, jest fajnie, dużo miejsca, idziemy po piwko, tutaj pierwszy szok, 7.50 :naughty: ale przecież jeździmy OOOO to nas stać :polew:

piwko w rękę i na dół, a tam tak :shocked: :shocked: :shocked: aleeeeeeee paaaaannyyy :slina:

staliśmy jak 4 osły i patrzyliśmy, tego nie da się opisać :naughty: czysty harem!!! :decayed:

potem piwka/tany tany/piwka/tany tany i jakoś przed 5 jesteśmy na knurowie :gwizdanie: 2.5h snu i wioo :polew: :polew: :polew:

jedziemy z Gregorym na bani, rezać FMIC :> zajechali, porobili, i jakoś przed 20 wyjechałem już z "podświetlanym coolerem", jest MEGA, nawet potrafię założyć kratki, czyli jest to co oczekiwałem, nawet Gregory był zdziwiony że tak fajnie nam to wyszło :tongue4:

powrót do domu, ale zmiana planów i odwiedziłem pewną osobę.........................no i wróciłem po 24, prosto do łóżka :gwizdanie:

to chyba tyle na dzisiaj, ja na kraków bym pojechał ale dzisiaj jestem pierwszy dzień w domu więc odpuszczam :naughty:

na koniec: DIMAN :notworthy: :notworthy: :notworthy: za WSZYSTKO WIELKIE DZIĘKI, Mirek, Gregor, Keżor, Królu, Wolf za MEGA IMPREZĘ :notworthy:

Ps. Myślę że to będzie nasza klubowa miejscówka na tańce :kox: :kox: :kox:

Pozdro :>

Opublikowano

:hi: Pucek :kox: :kox:

ciesze się, że Wam się podobało i było tak jak opisywałem :evil:

Opublikowano

jestem :bry:

na starcie napiszę tylko ŻYJĘ :kox:

więc, piątek, jadę sobie z roboty i telefon od Dimana - jedziemy na spiż, szybkie golenie, włosy na żel, przebrać się i o 23 wyjeżdżamy z Knurowa, Diman kierowca :notworthy: Gregor, Mirek :naughty: i ja...zabudowali po piwku na start, pogadali o spocie, no i jesteśmy, za chwilę podjeżdża Esa i pali gumsko :good:

wchodzimy, małe kłopoty z kartami ale opanowane, wchodzimy, jest fajnie, dużo miejsca, idziemy po piwko, tutaj pierwszy szok, 7.50 :naughty: ale przecież jeździmy OOOO to nas stać :polew:

piwko w rękę i na dół, a tam tak :shocked: :shocked: :shocked: aleeeeeeee paaaaannyyy :slina:

staliśmy jak 4 osły i patrzyliśmy, tego nie da się opisać :naughty: czysty harem!!! :decayed:

potem piwka/tany tany/piwka/tany tany i jakoś przed 5 jesteśmy na knurowie :gwizdanie: 2.5h snu i wioo :polew: :polew: :polew:

jedziemy z Gregorym na bani, rezać FMIC :> zajechali, porobili, i jakoś przed 20 wyjechałem już z "podświetlanym coolerem", jest MEGA, nawet potrafię założyć kratki, czyli jest to co oczekiwałem, nawet Gregory był zdziwiony że tak fajnie nam to wyszło :tongue4:

powrót do domu, ale zmiana planów i odwiedziłem pewną osobę.........................no i wróciłem po 24, prosto do łóżka :gwizdanie:

to chyba tyle na dzisiaj, ja na kraków bym pojechał ale dzisiaj jestem pierwszy dzień w domu więc odpuszczam :naughty:

na koniec: DIMAN :notworthy: :notworthy: :notworthy: za WSZYSTKO WIELKIE DZIĘKI, Mirek, Gregor, Keżor, Królu, Wolf za MEGA IMPREZĘ :notworthy:

Ps. Myślę że to będzie nasza klubowa miejscówka na tańce :kox: :kox: :kox:

Pozdro :>

siema pucek jasny gwint ale wypracowanie :decayed:

Opublikowano

:hi: Pucek :kox: :kox:

ciesze się, że Wam się podobało i było tak jak opisywałem :evil:

:hi:

było :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Królu, dobrze że tam nas zabrałeś :>

dalej bym myślał że na imperium jest najlepiej :polew:

Diman :hi:

:> przeca to tylko wielki skrót tego co się działo :kox:

Opublikowano

:bry: glywice,

Pucek ja słyszałem że jak tam wszedłeś to myślałeś że w tesco jesteś :polew:

Opublikowano

trzeba się lansować :naughty: :naughty:

Opublikowano

lans to podstawa wiec dlatego fure dzisiaj se opłukałem :naughty:

Opublikowano

lans to podstawa wiec dlatego fure dzisiaj se opłukałem :naughty:

ja wczoraj myłem trakcie w Chorzowie i Sosnowcu... :cool1::decayed:
Opublikowano

no to ktory mi fotki jakie porządne zrobi :gwizdanie:

Opublikowano

no to ktory mi fotki jakie porządne zrobi :gwizdanie:

wymyśl miejsce to się zrobi - ja wczoraj w sosnowcu robiłem - na kołpakach 17' :decayed:
Opublikowano

jak Ty byś tam wszedł to siedział byś w łazience i bawił się małym :gwizdanie:

Opublikowano

jak Ty byś tam wszedł to siedział byś w łazience i bawił się małym :gwizdanie:

nom ja w przeciwieństwie do ciebie byłem już w takich klubach :tongue4::polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.