Guregoru Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dobrze się mam dlugo myslales nad tym?? taaaaka wyczerpujaca odpowiedz A bo zmęczony po robocie jestem...... zaś cały dzień nie musiałem nic robić
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dobrze się mam dlugo myslales nad tym?? taaaaka wyczerpujaca odpowiedz A bo zmęczony po robocie jestem...... zaś cały dzień nie musiałem nic robić no to męczące jest [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 19:15_________________________________________________ :polew:
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jeden zacisk gotowy :gwizdanie: :gwizdanie: a po co Ci były te zestawy serwisowe? czegoś tam brakuje ? jak śrub to chyba mom w doma chciałem po prostu założyć te gumki nowe... jeden zacisk gotowy :gwizdanie: :gwizdanie: krolu kupiles ten niebieski do zacisków ? jeszcze tam nie byłem
bakuś Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Krolu, wie viel kostet taki zestaw naprawczy?
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Krolu, wie viel kostet taki zestaw naprawczy? podobno kilkanaście-kilkadziesiąt złotych
Skydiver Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 co tu taka ciszaaaaaaaaa Jak chcesz możesz zakłócić ten spokój :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Krolu, wie viel kostet taki zestaw naprawczy? podobno kilkanaście-kilkadziesiąt złotych Podobno? A Twój to z wagonu spadł?
krolu Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Krolu, wie viel kostet taki zestaw naprawczy? podobno kilkanaście-kilkadziesiąt złotych Podobno? A Twój to z wagonu spadł? ja swojego jeszcze nie kupiłem - na razie rozebrałem zaciski i je wypolerowałem i przygotowałem do malowania
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jestem, zawieszenie kupione i zamontowane, teraz lansuję się na konkretnej glebie... :kox: :kox: :kox: :kox: spadam na miasto, jazda próbna + tankowanie baaaajooo :hi:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 jestem, zawieszenie kupione i zamontowane, teraz lansuję się na konkretnej glebie... :kox: :kox: :kox: :kox: spadam na miasto, jazda próbna + tankowanie baaaajooo :hi: to kiedy letnie kapcie
bakuś Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jestem, zawieszenie kupione i zamontowane, teraz lansuję się na konkretnej glebie... :kox: :kox: :kox: :kox: spadam na miasto, jazda próbna + tankowanie baaaajooo :hi: FOTE POKAAA !!!
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jestem, zawieszenie kupione i zamontowane, teraz lansuję się na konkretnej glebie... :kox: :kox: :kox: :kox: spadam na miasto, jazda próbna + tankowanie baaaajooo :hi: FOTE POKAAA !!! Pucek jest bardzo wstydliwy i nic ni pokazuje :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jestem, zawieszenie kupione i zamontowane, teraz lansuję się na konkretnej glebie... :kox: :kox: :kox: :kox: spadam na miasto, jazda próbna + tankowanie baaaajooo :hi: no to zaraz zobaczymy ale gdybym o tym wiedzial wczesniej to bym cie uprzedzil o kiepskim dojezdzie do mnie :>
Patrikos28 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 .................na trzeźwo .... no pewnie tak :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi