d4rk Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Panowie, byłem tam dzisiaj to oglądać :gwizdanie: 15kg pyłu węglowego...a na dole kopalni są go tony Załatwił byś trochę takiego pyłu to by się jakieś eksperymenty zrobiło
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Panowie, byłem tam dzisiaj to oglądać :gwizdanie: 15kg pyłu węglowego...a na dole kopalni są go tony Załatwił byś trochę takiego pyłu to by się jakieś eksperymenty zrobiło mogę Ci tego przynieść wagony
d4rk Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To se muszę piec na to przerobić i węgla nie będę musiał kupować. Wprawdzie jak mi dzisiaj rano pier******* to efekt był podobny jak na filmiku
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To se muszę piec na to przerobić i węgla nie będę musiał kupować. Wprawdzie jak mi dzisiaj rano pier******* to efekt był podobny jak na filmiku i bez brwi miałem już tak nie raz, tylko że mi się zachciało opalać kable... :polew: :polew:
d4rk Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To se muszę piec na to przerobić i węgla nie będę musiał kupować. Wprawdzie jak mi dzisiaj rano pier******* to efekt był podobny jak na filmiku i bez brwi miałem już tak nie raz, tylko że mi się zachciało opalać kable... :polew: :polew: Hehe opalać kable, a coś je ze słupów zerwał? A później Pelex musi nowe rozciągać
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To se muszę piec na to przerobić i węgla nie będę musiał kupować. Wprawdzie jak mi dzisiaj rano pier******* to efekt był podobny jak na filmiku i bez brwi miałem już tak nie raz, tylko że mi się zachciało opalać kable... :polew: :polew: Hehe opalać kable, a coś je ze słupów zerwał? A później Pelex musi nowe rozciągać a no miałem :gwizdanie: nie ważne skąd :> miedź jest droga
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 siema z rańca z rana upsssssssssssssssss - chyba trafiłem na poznańskie - a nie na śląskie
A4-Tomek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jeśli te piątki nadal aktualne to się zjawię ze swoją A4 Pozdro
bish - kopt Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jeśli te piątki nadal aktualne to się zjawię ze swoją A4 Pozdro aktualne były, są i będą - wpadaj, wpadaj
Rekomendowane odpowiedzi