gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Poza tym Krolu to już mierzyliśmy czasy do 100 na tym GPS-Performance: http://img519.imageshack.us/img519/53/gpsperformance.jpg
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek Twoja fura mogłą mieć taka wage................................jak miała wszystkie poduchy i wzmocnienia
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek Twoja fura mogłą mieć taka wage................................jak miała wszystkie poduchy i wzmocnienia I belkę w zderzaku
Bulik Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pucek Twoja fura mogłą mieć taka wage................................jak miała wszystkie poduchy i wzmocnienia :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Poza tym Krolu to już mierzyliśmy czasy do 100 na tym GPS-Performance: http://img519.imageshack.us/img519/53/gpsperformance.jpg Gregory - tak jak gadaliśmy an gg wpierw porównamy jego wiarygodność... ja się nie napinam, chcecie - to Wam zmierzę dla mnie luz .Ja sobie zmierzyłem bo mi to dark pokazał i mi się spodobał ten sposób wykonywania pomiaru ... A na strefie zawsze były jakieś niedomówienia typu - jak on puszczał to on wygrał jak ja to ja itp. - a tak to bedzie w miare obiektywnie :hi:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie kozaczyć mi tu ja nie mierzyłem czasu tym gpsem to z chęcią sobie sprawdzę co i jak
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować porezane to dalej nie jedzie
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować porezane to dalej nie jedzie bo masz Q [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:14_________________________________________________no i mamy 3200 :gwizdanie:...................
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować porezane to dalej nie jedzie bo masz Q [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:14_________________________________________________no i mamy 3200 :gwizdanie:................... a ten dalej te strony liczy :>
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować Powiem ci Mirek, że ja się też chętnie sprawdzę bo mogło się od tego czasu co nieco zmienić Teraz to będzie jak nowy silnik :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować Powiem ci Mirek, że ja się też chętnie sprawdzę bo mogło się od tego czasu co nieco zmienić Teraz to będzie jak nowy silnik :gwizdanie: JAK nowy nie no, będzie to zapitalać, żeby tylko teraz to wypluło więcej jak 230 kuca
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować Powiem ci Mirek, że ja się też chętnie sprawdzę bo mogło się od tego czasu co nieco zmienić Teraz to będzie jak nowy silnik :gwizdanie: JAK nowy nie no, będzie to zapitalać, żeby tylko teraz to wypluło więcej jak 230 kuca a ten lekko zazdrosci :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować Powiem ci Mirek, że ja się też chętnie sprawdzę bo mogło się od tego czasu co nieco zmienić Teraz to będzie jak nowy silnik :gwizdanie: JAK nowy nie no, będzie to zapitalać, żeby tylko teraz to wypluło więcej jak 230 kuca a ten lekko zazdrosci :gwizdanie: gdyby miał Q to bym bardzo zazdrościł ale i tak mam czego zazdrościć, a Gregor wie że lubię go wkurzać
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować Powiem ci Mirek, że ja się też chętnie sprawdzę bo mogło się od tego czasu co nieco zmienić Teraz to będzie jak nowy silnik :gwizdanie: JAK nowy nie no, będzie to zapitalać, żeby tylko teraz to wypluło więcej jak 230 kuca a ten lekko zazdrosci :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować Powiem ci Mirek, że ja się też chętnie sprawdzę bo mogło się od tego czasu co nieco zmienić Teraz to będzie jak nowy silnik :gwizdanie: JAK nowy nie no, będzie to zapitalać, żeby tylko teraz to wypluło więcej jak 230 kuca Jeszcze się zdziwicie :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 MAcie fury porezane to jak najbardziej możecie mierzyć - ja z Gregorym mniejwięcej już wiemy ale chętnie będziemy kibicować Powiem ci Mirek, że ja się też chętnie sprawdzę bo mogło się od tego czasu co nieco zmienić Teraz to będzie jak nowy silnik :gwizdanie: JAK nowy nie no, będzie to zapitalać, żeby tylko teraz to wypluło więcej jak 230 kuca Jeszcze się zdziwicie :gwizdanie: w to nie watpie
miron78 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 zrobisz 280ps i będziesz zamiatał każdego na Gliwickich i nie tylko [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 22:34_________________________________________________ok - ja lecę - do jutra
Rekomendowane odpowiedzi