Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w dziale zawieszenia non stop te same pytania, te same odpowiedzi, ludziom nie chce się szukać dokladnie, tak to sie tam odbywa a oni wszyscy są bardzo wdzięczni, non stop jakieś PW z pyt. dostaje - normalnie jakaś poradnia sie u mnie zrobiła bo zbyt często się odzywasz ja napiszę raz i koniec, no i nie mam żadnych pw
bish - kopt Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w dziale zawieszenia non stop te same pytania, te same odpowiedzi, ludziom nie chce się szukać dokladnie, tak to sie tam odbywa a oni wszyscy są bardzo wdzięczni, non stop jakieś PW z pyt. dostaje - normalnie jakaś poradnia sie u mnie zrobiła bo zbyt często się odzywasz ja napiszę raz i koniec, no i nie mam żadnych pw
A4 Mario Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w dziale zawieszenia non stop te same pytania, te same odpowiedzi, ludziom nie chce się szukać dokladnie, tak to sie tam odbywa a oni wszyscy są bardzo wdzięczni, non stop jakieś PW z pyt. dostaje - normalnie jakaś poradnia sie u mnie zrobiła bo zbyt często się odzywasz ja napiszę raz i koniec, no i nie mam żadnych pw No popatrz to tak jak i ja.... :polew: :polew:
bish - kopt Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w dziale zawieszenia non stop te same pytania, te same odpowiedzi, ludziom nie chce się szukać dokladnie, tak to sie tam odbywa a oni wszyscy są bardzo wdzięczni, non stop jakieś PW z pyt. dostaje - normalnie jakaś poradnia sie u mnie zrobiła bo zbyt często się odzywasz ja napiszę raz i koniec, no i nie mam żadnych pw No popatrz to tak jak i ja.... :polew: :polew: siema prezes
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 alllllllle tu cisza to ja polece po Poznańsku :
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Diman tu masz foto dokładki z cupry na srebrnym B7 - tylko pamietaj, że do zderzaka s-line dużo lepiej to pasuje [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 14:25_________________________________________________a tu możesz kupić http://moto.allegro.pl/item987762626_seat_leon_cupra_r_dokladka_zderzaka_nowa_oryginal.html[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 14:31_________________________________________________Ps. wiem, wiem - na tych fotach zbyt wiele nie widać ale to jedyne foto ze srebrnym B7 jakie znalazłem Majki nie znasz kolesia - nie czaisz gdzie taka parkuje w SG ? http://moto.allegro.pl/item973508808_audi_rs6_4_2_v8_bi_turbo_450km_avant_voll.html
MAJKI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Majki nie znasz kolesia - nie czaisz gdzie taka parkuje w SG ? http://moto.allegro.pl/item973508808_audi_rs6_4_2_v8_bi_turbo_450km_avant_voll.html Hehe znam Maćka a auto stoi pare domów od mojego :gwizdanie: A co kupujesz?? Auto zadbane bo koles ma kase a przesiadł sie na to rs6 Z BMW 545i
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 znasz i jeszcze nas koleś na zlocie nie odwiedził
MAJKI Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 znasz i jeszcze nas koleś na zlocie nie odwiedził On raczej nie z takich co my Raz że zapracowany Dwa woli sie bawic w swoim stałym towarzystwie
moskal Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Raz że zapracowany Dwa woli sie bawic w swoim stałym towarzystwie BTW , słownik ortograficzny powinien sobie kupić
krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 znasz i jeszcze nas koleś na zlocie nie odwiedził On raczej nie z takich co my Raz że zapracowany Dwa woli sie bawic w swoim stałym towarzystwie Majki sprawdziłem tą etkę - faktycznie szuka po vinie jak jesteś podłączony - i zmów pokazało mi AFF-a
diman Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 siema mendy czytalem ze mnie niezle wczoraj obgadywaliście ale wybaczam co do dokladki z kupry za***iście to wyglada wiec jak bedzie kasiorka lewa to cza bedzie sie zastanowic
Rekomendowane odpowiedzi